loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan, Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'ne katıldı

Erdoğan, Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'ne katıldı
Tarih: 26.07.2023 - 22:33
Kategori: Gündem

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Türkiye’ye uzanan kirli elleri nerede olursa olsun kırmakta kararlıyız. Amacımız, terör örgütlerini, ülkemize yönelik bir tehdit unsuru olmaktan tamamen çıkarmaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.

“Yedi sene önce uçak ve silah sesleriyle başlayan karanlık bir geceyi, milletimizin direnişi sayesinde kardan daha aydınlık bir sabaha çevirdik” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Demokrasi tarihine altın harflerle yazılan 15 Temmuz kıyamımızı, 85 milyon olarak hep beraber yeniden hatırladık” şeklinde konuştu.

“ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRALARINA DAİMA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kayıplarının dinmeyen sızısı yüreklerini kavururken, maruz kaldıkları ihanetin büyüklüğü karşısında öfkelerinin daha da arttığını kaydetti.

“Hem tanklara karşı meydan okumanın gururunu hem de kendi silahıyla vurulmanın acısını beraber yaşadık” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üstünden değil yedi yıl, 70 yıl da geçse, 15 Temmuz’u unutmacağımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettik. Bilhassa Özel Harekât Başkanlığı ve Havacılık Dairesi Başkanlığı’na yönelik yapılan kalleşliği hiçbir zaman unutmayacağız. Şehitlerimizin aziz hatıralarına daima sahip çıkacağız” dedi.

“BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNE KATILIM NEREDEYSE DURMA NOKTASINA GELDİ”

Bölücü terör örgütüne katılımın neredeyse durma noktasına geldiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Örgütü sadece sınırlarımız içinde değil, Irak ve Suriye sahasında da başını kaldıramaz hâle getirdik. Terörü kaynağında kurutma stratejimiz çerçevesinde, nerede bir terör kümelenmesi varsa, hemen yok ediyoruz. Döktükleri şehit kanlarının ve vatandaşlarımıza yaşattıkları acıların bedelini, bölücü örgüt mensuplarına misliyle ödetiyoruz. Polis memurumuz Fethi Sekin’in, diplomatımız Osman Köse’nin ve daha nice kahramanımızın şahadetinde parmağı olanların hepsine, alçaklıklarının hesabını tek tek sorduk, soruyoruz ve soracağız.”

Türkiye’ye uzanan kirli elleri nerede olursa olsun kırmakta kararlı olduklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, amaçlarının, terör örgütlerini, ülkeye yönelik bir tehdit unsuru olmaktan tamamen çıkarmak olduğunu ifade etti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları