loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Stat Beşiktaş'ın mı ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar

Erdoğan: Stat Beşiktaş'ın mı ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar
Tarih: 10.10.2017 - 10:26
Kategori: Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Milli Takım'ının Avrupa Şampiyonluğu sonrası saha için Beşiktaş kulübüne teşekkür eden Spor Bakanı Bak'a ''Beşiktaş Kulübü'nün mü saha ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar'' dedi.

Ampute Futbol Milli Takımı, İngiltere'yi 2-1'lik skorla eleyerek Avrupa Şampiyonu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Ampute Milli Takımı'nı arayarak tebrik etti. Erdoğan, Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Uğur Özcan, takım kaptanı Osman Çakmak ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile telefonda görüştü.

Bakan Bak'ın telefonuyla canlı yayında gerçekleşen görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özcan'ı ve Çakmak'ı tebrik etti. 

"A MİLLİ TAKIM'DA RUH YOK"

Erdoğan, uzatmalarda attığı golle Ampute Milli Takımı'nı şampiyonluğa taşıyan Osman Çakmak'a ''Seni Milli Takım'a almak lazım. A Milli Takım'dakilerde ruh yok'' diyerek Türkiye'ye döndüğünde takımı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlayacağını söyledi.

"STAT, BEŞİKTAŞ'IN MI YA?"

Öte yandan görüşme sırasında ilginç bir dialog yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın ''Beşiktaş Kulübü'ne de teşekkür ediyoruz efendim saha için, talebimizi kırmadılar'' sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Beşiktaş Kulübü'nün mü saha ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar'' cevabını verdi. Bu sözler üzerine Bakan Bak, mikrofonu kapattı.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları