loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan, TBMM'de AKP Grup toplantısında Mehmet Ali Çelebi'ye rozet taktı

Erdoğan, TBMM'de AKP Grup toplantısında Mehmet Ali Çelebi'ye rozet taktı
Tarih: 19.10.2022 - 16:10
Kategori: Gündem

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi; "Yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim." demişti bugün AKP'nin TBMM'de grup toplantısında AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taktığı rozet ile AKP'ye katıldı.

CHP'den Memleket partisine giden oradan da istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den açıklama; "Yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim."

Önce CHP sonra da Memleket Partisi'nden istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi AKP'ye katıldığını duyurdu. Çelebi "Yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim" dedi. CHP'den milletvekili seçilen Mehmet Ali Çelebi daha sonra partisinden istifa edip Memleket Partisi'ne katılmış daha sonra da ailevi gerekçeleri öne sürerek oradan da istifa ederek bağımsız milletvekili olmuştu. Çelebi, daha önce AKP'ye geçeceği yönündeki iddiaları yalanlamıştı.

Çelebi, Twitter'da yaptığı açıklamada, AKP'ye katıldığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini partiye davet ettiğini belirten Çelebi, “Yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim” dedi.

Çelebi yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin namuslu ellerinde yetişen asker kökenli bir milletvekili olarak yol haritamı çizen şehitlerimiz ve beni bugünlere getiren aziz milletimizdir. Açıktan tarafım. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerde olmam düşünülemez! Vatan ve millet bütünlüğümüzü, -FETÖ, PKK terör örgütleriyle kararlı mücadeleyi, -Milli konuları (Mavi Vatan, S400, Kıbrıs, Azerbaycan, Sözde Soykırım, Tezkereler, Savunma Sanayisi) önceleyen siyasi anlayışımın gereği olarak; Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürk'ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim. Kurulan yeni dünya düzeninde bölgemizdeki EGEMENLİK mücadelemiz akamete uğramadan devam etmelidir. Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın dertlerine çareler üretmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok çalışmaya devam edeceğim. Özellikle Kahraman Güvenlik Güçlerimizin, şehit aileleri ve gazilerimizin hak ve hukukuna yönelik düzenlemeler için katkı sunacağım. Mücadelemiz, dirayetimiz, direncimiz, inancımız mensubiyetinden gurur duyduğumuz Türk Milletinin var oluş gayesine hizmet, Türkiye'nin tarihsel devamlılığına sonuna kadar destektir."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları