loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan, 'Temelini atacağımız yatırımların toplam tutarı da 24 milyar lirayı buluyor. Dolayısıyla sadece bugün Kayseri’ye yaklaşık 54 milyar liralık müjdeyle geldik'

Erdoğan, 'Temelini atacağımız yatırımların toplam tutarı da 24 milyar lirayı buluyor. Dolayısıyla sadece bugün Kayseri’ye yaklaşık 54 milyar liralık müjdeyle geldik'
Tarih: 23.07.2022 - 19:34
Kategori: Gündem

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Kayseri Toplu Açılış Töreni ve Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı Temel Atma Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri Toplu Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Ülkemizin altyapısını baştan sona yenileyerek, millî iradenin üstünlüğünü tahkim ederek, siyasi ve diplomatik gücünü tüm dünyaya kabul ettirerek vizyonlarımıza ve hedeflerimize adım adım yürüdük” dedi.

Törende yaptığı konuşmada, Kayseri’ye gelirken elleri boş gelmediklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün, hem yapımı tamamlanan çeşitli bakanlıklara, belediyelere ve özel sektöre ait eserlerin açılışını yapacaklarını hem de yeni yatırımların temelini atacaklarını belirtti.

Açılışı yapılacak eserlerin güncel yatırım tutarının 30 milyar liraya yakın olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Temelini atacağımız yatırımların toplam tutarı da 24 milyar lirayı buluyor. Dolayısıyla sadece bugün Kayseri’ye yaklaşık 54 milyar liralık müjdeyle geldik” dedi.  

“BİZİM SİYASETİMİZ ESER VE HİZMET SİYASETİDİR”

“Hep söylediğimiz gibi bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eser ve hizmet söz konusu olduğunda, Allah’ın izniyle bizimle yarışacak kimseyi bulamazsınız. Bunu gördükleri için de tartışmaları, yalan ve iftirayla başka alanlara çekmeye çalışıyorlar. Ama biz bu oyuna asla gelmeyecek, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası mücadelesinden asla taviz vermeyeceğiz. Aksi takdirde bu vebalin altından kalkamayız. Kayseri’deki sizlerle birlikte 85 milyon vatandaşımızın huzuruna alnı ak çıkabilmek için daha çok çalışacak, ülkemize daha çok eser ve hizmet kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Bizim ülkemiz için, milletimiz için, coğrafyamız için, medeniyetimiz için hayallerimiz var. Unutmayınız, hayalleri olmayanların hedefleri de olmaz. Bundan 11 yıl önce 2023 hedeflerimizi ilan ettiğimizde birileri bize dudak bükmüştü. Ardından 2053 vizyonumuzu, 2071 vizyonumuzu dile getirmeye başladığımızda yine aynı küçümseyici tavırla karşılaşmıştık. Ülkemizin altyapısını baştan sona yenileyerek, millî iradenin üstünlüğünü tahkim ederek, siyasi ve diplomatik gücünü tüm dünyaya kabul ettirerek vizyonlarımıza ve hedeflerimize adım adım yürüdük.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları