loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Terörle bağlantılı eylemin fikir özgürlüğüyle alakası yok

Erdoğan: Terörle bağlantılı eylemin fikir özgürlüğüyle alakası yok
Tarih: 09.01.2021 - 14:40
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi eylemlerine ilişkin "Terörle bağlantılı eylemin demokrasi, fikir özgürlüğüyle uzaktan yakından ilgisi yok" dedi.

Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şöyle:

* Rutin bir atamayı üniversitelerimizi karıştırmak için fırsata çevirenleri hep birlikte takip ediyoruz.

* Terör örgütü iltisaklı kişilerin en ön safta yer aldığı bu tür eylemlerin demokrasiyle hak arayışıyla fikir ve ifade özgürlüğü ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.

* Biz bu filmi 18 yıldır yüzlerce defa seyrettik iz bu kirli senaryonun aktörleri vesayetin dayatmalarına payanda yaparken gördük.

* Cumhuriyet mitinglerinde darbe çağrısı yaparken gördük. Hepimizin yüreğini dağlayan cinayetleri istismar ederken gördük.

* Gezi olaylarında esnafın malını mülkünü yağmalarken gördük bunları Bezmiâlem Vâlide Sultan Camii'ni işgal ederken orada bira kutuları ile beraber nasıl bir işgalci hareket yaptıklarını da gördük.

* Yine oradan Dolmabahçe'deki başbakanlık ofisine özellikle kanal açmak suretiyle nasıl görüntüler verdiklerini gördük.

* Son dönemde Avrupa ve Amerika’da yaşanan pek çok hadise ülkemize karşı sergilenen çifte standardı gün yüzüne çıkarmıştır.

* Terörün imasına bile tahammül göstermeyenler yıllarca bizim mücadelemizi engellemeye çalışmışlardır. ABD’de son günlerde yaşanan hadiselerde benzer tepkilere neden oldu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları