loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na hakaret: Ne yüzsüzsün ne karaktersizsin...

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na hakaret: Ne yüzsüzsün ne karaktersizsin...
Tarih: 24.02.2021 - 13:01
Kategori: Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP ile MHP'nin içinde bulunduğu ittifakla ilgili olarak "Cumhur İttifakı'nın Türk siyasi hayatının sadece en başarılı değil, aynı zamanda en ilkeli, en onurlu ve en hasbi ittifakı olduğunu görüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- Cumhur İttifakı'nın Türk siyasi hayatının sadece en başarılı değil, aynı zamanda en ilkeli, en onurlu ve en hasbi ittifakı olduğunu görüyoruz. 

- CHP'nin içinde millet yoktur. Çünkü millet tek parti devrinden beri CHP'nin ciğerini bilir, ciğerini. CHP'nin içinde demokrasi yoktur, çünkü CHP süzme faşist bir partidir. CHP'nin içinde kalkınma yoktur. CHP halkın işine yarayacak hiçbir işe yanaşmaz. CHP'nin içinde adalet yoktur. Çünkü CHP sırtını dayadığı vesayetçilerin, darbecilerin hukukundan başka hukuk tanımaz. 

- CHP heyula haline dönüşmüş amorf bir yapıdır. 

- CHP çöptür, çukurdur, çamurdur. Bu kadar basit bir konuda bile başarısız olanları yok saymayacağız. Gazi'nin mirasına hürmeten CHP'ye gönül vermiş veya herhangi bir sebeple oy tercihini ondan yana kullanan vatandaşlarıma sesleniyorum: Görüldüğü gibi CHP kayıp bir partidir. Gelin, 84 milyon hep birlikte 2023 yılında Türkiye'ye, diğer alanlardaki hedefleriyle birlikte gerçek anlamda bir ana muhalefet de kazandıralım. Gelin 2023'te hep birlikte yepyeni bir Türkiye'nin kapılarını aralayalım.

- Yepyeni bir Türkiye'nin kapılarını aralayalım. Ülkemizde kendi devletine düşman, kendi milletine hasım kirli bir zihniyet var. Bu kirli zihniyetin siyasetteki temsilciliğini de CHP ve terör örgütünün temsilciliğini üstlenen parti yapıyor.

- Geçen Gara'da 13 silahsız masum vatandaşın başına gelenler de bunları utandırmaya yetmedi. Onu bile benim üzerime yıkmaya çalışıyor. 5 yıl, 6 yıl bizim bu polisimizi, askerimizi, sivili kaçıranlar kimdi? Bunlar utanmadan sıkılmadan 'Güvence altındalar' diyecek kadar yüzsüzdür. Beraber yürüttüler bu işleri, bu tezgahı beraber çalıştırdılar. 

- (CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki) Ne yüzsüzsün sen ya, ne karaktersizsin. Bu beş yıl, altı yıl içerisinde bu mücadeleyi gece-gündüz demeden verdik. İçimiz kan ağlıyor. Ama biz onların intikamını alacağız. Onların kanlarını yerde bırakmayacağız, bunu da böyle bilsin Bay Kemal. Ortağı HDP de böyle bilsin. Beraber yine Ankara'dan İstanbul'a yürüsünler. Gara katliamı, ülkemizde terör konusunda kimin nerede durduğunu göstermesi açısından turnusoldur.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları