loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu’nun TÜİK’e gitmesine tepki: Devletin kurumları senin şamar oğlanın değil

Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu’nun TÜİK’e gitmesine tepki: Devletin kurumları senin şamar oğlanın değil
Tarih: 04.12.2021 - 15:04
Kategori: Siyaset

Siirt’te konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun TÜİK’e gitmesine tepki göstererek hedef aldı. “Devletin kurumlarına randevusuz gidilmez” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt’teki toplu açılış töreninde konuşuyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TÜİK’e alınmamasına ilişkin konuşan Erdoğan, “İnsan utanır, insan davet edilmediği yere gidemez, devletin bu kurumları senin şamar oğlanın değil. Devletin kurumlarına böyle randevusuz gidilemeyeceğini öğren” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Şöyle tabi gençler var aramızda onlar bilmezler. Fakat biz 20 yıl öncesine gidelim. Ne havaalanı, ne havaalanından buraya böyle bir yol var mıydı? Üniversitemiz var mıydı? Şimdi maşallah yolumuz çift gidiş çift geliş gayet güzel. Yılda 50 bin ton üretimle başlayıp ilave yatırımlarla önce 120 bin sonra 250 bin ton kapasiteye çıkacak bu tesis şehrimize yapılan en büyük sanayi yatırımıdır.

Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına emin adımlarla yürüyoruz

Siirtlililere daha iyi hizmet vermek için, hizmet binalarının açılışlarını buradan gerçekleştiriyoruz

Bizim gündemimizde ülkemize daha fazla eser kazandırmak, milletimize hizmet için yapacaklarımız var. Hak ve özgürlükleri, demokrasiyi geliştirmek için gösterdiğimiz çabanın en büyük şahidi sizlersiniz.

Maalesef Ana Muhalefetin başıda bir zat var. Bu zat Merkez Bankası’ndan randevu istiyor. Merkez Bankası randevu veriyor. Görüştükten sonra çıkıyor aleyhinde konuşmaya başlıyor. Hani bağımsız değildi, bunlarda edep adap yok.

Dün de TÜİK’i randevu falan almadan gitmek istedi. TÜİK randevu vermedi. Gittiler TÜİK önünde gösteri yapıyor. İnsan utanır. Bir insan davet edilmediği yere gidemez. Devletin bu kurumları senin şamar oğlanın değil. Buralar ciddi kurumlar senin gibi ciddiyetsiz değil.

Randevu vermediler, randevusuz olarak gidip kapıda gösteri yaptı. Bak Bay Kemal bundan sonra devletin kurumlarına randevusuz gidilemeyeceğini öğren. Terör örgütlerine randevusuz gidebilirsin.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları