Erdoğan'dan Ramazan etkinlikleri hakkında konuştu: Anadolu kadının başörtüsünden rahatsız olanlar vardı. Biz onlara gereken dersi verdik. Tarihten ders almamakta ısrar eden varsa buyursun

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.
Erdoğan, konuşmasının başında Balıkesir’e bağlı Karesi mevkisinde 9. Ana Jet Üssü Komutanlığı filosuna ait F-16 uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat için taziyelerde bulundu, gerekli incelemenin başlatıldığını duyurdu.
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:
Dün gece üzüntü verici bir haber aldık. Görev uçuşu yapan F-16 uçağımız kaza kırıma uğradı ve pilotumuz şehit oldu. Dün gece üzüntü verici bir haber aldık. Balıkesir'de görev uçuşu yapan F-16 uçağımız kaza kırıma uğradı ve pilotumuz şehit oldu. Şehit Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Şehit pilotumuzun mekanı inşallah cennet olsun. Kazanın tespitine yönelik gerekli incelemeler ve soruşturmalar başlatıldı.
Yavrularımızın okul bahçelerinde ilahilere eşlik ettiğini, hep bir ağızdan coşkuyla Allah lafzı celalini seslendirdiğini görmek bizi memnun etti, gururlandırdı. Tüm Türkiye'nin aynı sesleri, sözleri terennüm etmesi özlediğimiz bir iklimdi. Kimse bundan tedirgin olmamalıdı. Bu fotoğraf gerçek Türkiye fotoğrafıdır, bu toprakların fotoğrafıdır. Bu fotoğrafa vesile olan herkesten Allah gani gani razı olsun.
Ramazan- Şerif'ten bir gün önce, nesli tükenmekte olan bir kısım yobaz çıktı o bayat "Laiklik elden gidiyor" şarkısını söyleyen, zehir saçan, baştan aşağı millete nefret kusan o malum bildirilerini yayınladı. Bunlar noel süslemeleri yapılınca rahatsız olmazlar, güya Cadılar Bayramı kılıfı altında saçmalıklar sahnelenirken rahatsız olmazlar, çocuklarımızı alkol, uyuşturucu, sigaraya özendiren her türlü sapkınlık şarkılarından rahatsız olmazlar.
Sosyal medya ve dijital platformalarda yavrularımızın türlü rezilliklere maruz kalmasından rahatsız olmazlar. Bunlar Batı'da çocuklara yönelik, her gün bir yenisi patlak veren o rezil skandallardan asla rahatsız olmazlar. Ne zaman ramazan kapsamında çocuklarımıza milli ve manevi değerler anlatılacak olsalar bundan hemen rahatsız olurlar.
Biz bunların derdinin ne olduğunu, karın ağrısının asıl sebebini gayet iyi biliyoruz. Laiklik kavramının arkasına sığınarak bu millete nasıl zulmettiklerini çok iyi biliyoruz, bunların derdi laiklik değil, olmadı. Bunların derdi bu toprakların kutsallarıyla, milli ve manevi değerleriyledir. (Salondan “laiklik kalksın” sesi yükseldi)
Hayırdır çocuklarımızın namazı, orucu öğrenecek olması sizi neden rahatsız ediyor, ramazan süslemesi yapması, netefüste cıvıl cıvıl hep bir ağızdan ilahiler söylemesi sizi neden rahatsız ediyor? 28 Şubat heveslisi bu güruhu neyin rahatsız ettiğini bir hatırlayalım.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












