loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'dan twitter tanımı: Kakara makara

Erdoğan'dan twitter tanımı: Kakara makara
Tarih: 11.02.2012 - 23:09
Kategori: Siyaset

Başbakan Erdoğan, 'Twitter'a girmeyi düşünmüyor musunuz?' sorusuna yanıt verdi: 'Kakara makara yaparlar.'

Başbakan Erdoğan, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Başbakanlık Basın Merkezi’nde bulunan Başbakanlık muhabirleri ile bir araya geldi. Erdoğan basın merkezine yaptığı ziyarette basın mensuplarına sahlep ikram etti.Basın mensuplarının yaşadığı sorunlar hakkında kendilerinden bilgi alan Erdoğan, bir süre Başbakanlık muhabirleri ile sohbet etti.

Başbakan Erdoğan yaklaşık yarım saatlik ziyaretinin ardından basın mensupları ile toplu fotoğraf da çektirdi. Bir basın mensubu Erdoğan’a sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden kendi adına birçok hesabın olduğunu hatırlatarak “Siz girmeyi düşünmüyor musunuz?” diye sordu. Erdoğan ise “Kakara makara yaparlar. Benim adıma başkaları giriyor zaten” dedi.

'Önemli olan tezek kokusu'

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün aksine sosyal medyaya mesafeli duruşu ile biliniyor. Erdoğan, 12 Haziran seçimlerinden önce de milletvekillerine ve teşkilatına yaptığı çağrıda "Sosyla medya önemli olabilir ama abartmayın. Önemli olan Anadolu'da vatandaşın ne hissettiğini bilmek. O tezek kokusunu almadan siyaset yapılmaz" demişti.

Nitekim Erdoğan'ın bu tespitinin çok da yanlış olmadığı, sosyal medyadaki bütün anketlerde CHP açık ara önde olduğu halde, sandıkta AKP'nin yüzde 49 oy alması ile ortaya çıkmıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları