loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'ı polise ihbar ettiler!

Erdoğan'ı polise ihbar ettiler!
Tarih: 22.07.2012 - 16:47
Kategori: Sağlık, Yaşam

Başbakanlık önünde eylem yapan Ankara Kolektif Grubu üyeleri,Erdoğan'ı, harçların kaldırılmasına yönelik yaptığı açıklamasından dolayı polise ihbar etti...

Ankara Kolektif Grubu, Başbakan Tayyip Erdoğan ’ın ‘Harçlar kaldırılacak’ açıklamasını protesto ederek, parasız eğitim istediği gerekçesi ile tutuklu bulunan öğrencileri hatırlattı. “Dikkat et Başbakan suç işliyorsun”, “Dikkat et seni de alırlar” sloganları atan grup, tutuklu bulunan arkadaşlarının serbest bırakılmasını istedi.

Parasız eğitim istemenin suç sayıldığı bir ülkede Başbakan’ın harçlar kaldırılacak açıklamasının da suç unsuru sayılacağını söyleyen grup, sergiledikleri küçük tiyatro oyunuunn ardından barikat kuran polisleri de su tabancalarıyla ıslattı.

Başbakan samimi ise, parasız eğitim istediği için tutuklanan öğrencilerin de bırakılması gerektiğini belirten grup üyeleri, “ YÖK ’te reform oyunu başladı. Biz bu oyunu bozarız” yazan bir pankart açtı. Eylemde bir de açıklama yapan grup, “Erdoğan parasız eğitim isteyen bizlere ‘Adapsızlar’ demişti. Parasız eğitim isteyen yüzlerce üniversiteli tutuklu, birden lütufmuşçasına bunu öne süren Erdoğan, seni de tutuklasınlar o zaman” diye seslendi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları