loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'ın gözdağına İYİ Parti'den ilk yanıt Akşener'in videosuyla geldi: 'Bu da sana dert olsun Saray'ın mukimi'

Erdoğan'ın gözdağına İYİ Parti'den ilk yanıt Akşener'in videosuyla geldi: 'Bu da sana dert olsun Saray'ın mukimi'
Tarih: 26.05.2021 - 14:23
Kategori: Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik provokasyona "Gelin hanıma çok ileriye gitmeden bir ders verdiler. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler" sözlerine İYİ Parti'den yanıt geldi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Rize ziyareti sırasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik provokasyon için, "Gelin hanıma çok ileriye gitmeden bir ders verdiler. Çayeli'nde de gerekeni yaptılar. Trabzon'a geçmeye kalktın, uçağa binip döndün. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler" dedi.

Erdoğan'ın sözleri sosyal medyada tepki çekerken İYİ Parti'den ilk yanıt Meclis Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'dan geldi.

Türkkan, Akşener'in bir grup toplantısında yaptığı konuşmadan bör bölümün yer aldığı videoyu paylaştı.

Türkkan'ın "Bu da sana dert olsun Saray’ın Mukimi" notuyla paylaştığı videoda Akşener, "Ölsem de, öldürülsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namussuzum, şerefsizim, namerdim Bu müslüman Türk kadının yeminidir. Hep birlikte göreceğiz. El mi yamanmış bey mi yamanmış" ifadelerini kullanıyor.

Lütfü Türkkan'ın paylaştığı video şöyle:
 
 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları