loading
close
SON DAKİKALAR

"Erdoğan'ın iktidarı kaybetme lüksü yok, iktidarı bırakmamak için her şeyi yapar"

"Erdoğan'ın iktidarı kaybetme lüksü yok, iktidarı bırakmamak için her şeyi yapar"
Tarih: 20.05.2018 - 07:15
Kategori: Gündem

AKP’nin kurucu kadrosunda yer alan eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, bir dönem siyasette birlikte hareket ettikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidarda kalmak için her şeyi yapabileceğini söyledi.

AKP'nin kurucu kadrosundan eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için sert konuştu. Şener, “Sayın Erdoğan, siyasette bireysel hesaplarını her zaman birincil öncelik olarak görmüş bir insandır. Siyaseti, bireysel önceliklerine göre yönetir ve ona göre sonuç almaya çalışır. Onun iktidarı kaybetme lüksü yoktur. İktidarı bırakmamak için her şeyi yapar” dedi.

“ERDOĞAN ESKİ ERDOĞAN DEĞİL”

Abdüllatif Şener, Erdoğan'ın Meclis çoğunluğunu kaybetmeyi kontrol edemeyebileceğini ancak cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybetmemek için her şeyi yapabileceğini düşündüğünü söyledi. Gazete Duvar’dan İrfan Aktan’a konuşan Şener, “Fakat Sayın Erdoğan, son birkaç yıldır eski Erdoğan değil. Çünkü birkaç senedir kendi siyasi menfaatlerine de aykırı işler yapmaya başladı. Açmazlara giriyor, yanlışlar yapıyor. Artık kontrolünü, siyasi dirayetini kaybetmiş gibi görüyorum. Bu yanlışlarını seçim süreci boyunca tekrarlayabilir ve bu nedenle de kaybedebilir” diye ekledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları