loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'ın 'Nerede kaldı bu süt' sözüne CHP'li Günaydın'dan yanıt

Erdoğan'ın 'Nerede kaldı bu süt' sözüne CHP'li Günaydın'dan yanıt
Tarih: 19.01.2020 - 12:00
Kategori: Gündem

CHP PM üyesi Gökhan Günaydın, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu "Ücretsiz süt vereceklerdi, nerede kaldı bu süt?" sözleriyle eleştirmesine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrette Havalimanı Metro Hattı İlk Ray Kaynak Töreni'nde İBB Başkanı İmamoğlu’nu “'Suyu ucuzlatacağız' dediler, ucuzlattılar mı? 'Otobüsteki ücretleri düşüreceğiz' dediler, düşürdüler mi? Ücretsiz süt vereceklerdi, nerede kaldı bu süt? Allah izin versin de yağmurlarımız kesilmesin, sular devam etsin” ifadeleriyle eleştirmişti. 

CHP'li Gökhan Günaydın sosyal medya hesabından Erdoğan'a verdiği yanıtta bir video ile "İBB: Bugüne kadar 3-6 yaş arası 129.872 çocuk Halk Süt içti" bilgisini paylaştı. Gökhan Günaydın paylaşımında  Erdoğan'ın muhalefet misyonu üstlendiğini belirterek "Bir Cumhurbaşkanı'nın bir Büyükşehir Belediyesi'ne muhalefet etme misyonunu üstlenmesi, yaşadığı psikolojiyi gösterir. Peki, 16 Ekim'den bu yana, ayda 750 bin litre süt çocuklarımıza ücretsiz dağıtılıyorken "süt nerde kaldı" diye bağırması neyi gösterir?" diyerek tepki gösterdi. 

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları