loading
close
SON DAKİKALAR

Eren Bülbül'ün 4. ölüm yıl dönümü

Eren Bülbül'ün 4. ölüm yıl dönümü
Tarih: 11.08.2021 - 15:37
Kategori: Yaşam

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de güvenlik güçleri ve PKK'lılar arasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden Eren Bülbül'ün ölümünün üzerinden 4 yıl geçti.

4 yıl önce bugün güvenlik kuvvetleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden Eren Bülbül anılıyor.

Maçka'nın Köprüyanı Mahallesi'ndeki Vazelon Manastırı yakınlarında polis ekipleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmanın ardından, PKK'ya bağlı grup erzak almak amacıyla bölgedeki bir eve girmiş, grubu girdikleri evden erzak çalarken gören 15 yaşındaki Eren Bülbül durumu jandarma ve polislerden oluşan ekibe haber vermişti. Eren Bülbül daha sonra PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle birlikte giderken, Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte PKK'lıların saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti.

Eren’in annesi Ayşe Bülbül oğlunun olay yerine götürülmesinde ihmal olduğunu söylemiş, "Eren’in oraya götürülmesi yüzde 100 değil, binde 1000 ihmaldir. Eren’i cuma namazından sonra bekleyip alıp gitmenin sonucunu istiyorum. Başbakanımızdan, bakanımızdan, yetkililerden Eren’in oraya neden getirildiğini öğrenmek istiyorum. Benim çocuğum şehit olmak isterdi ama askerde şehit olmak isterdi, kapının önünde değil" diyerek isyan etmişti.

Eren Bülbül için sosyal medyada "İyi ki varsın Eren" etiketiyle paylaşımlar yapılıyor.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları