loading
close
SON DAKİKALAR

Ergene Belediyesi üretimini arttırdığı yeni Halk Ekmek fabrikasını açıyor

Ergene Belediyesi üretimini arttırdığı yeni Halk Ekmek fabrikasını açıyor
Tarih: 25.10.2022 - 20:50
Kategori: Yerel

Tekirdağ Ergene Belediyesi, yapımı tamamlanan, saatte 2 bin ekmek üretim kapasitesine sahip Halk Ekmek fabrikası, 28 Ekim tarihinde saat 14.00’da Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in de katılımıyla açılacak.

Başkan Yüksel, "Yeni ekmek fabrikası Tekirdağ’ın en büyük ve en modern ekmek fabrikası olacak” ifadesini kullandı.

Döviz kurları ve enflasyondaki artışa paralel artan maliyetler nedeniyle her geçen gün ekmek fiyatları artarken Ergene Belediyesi halka sağlıklı ve ucuz ekmek yetiştirmek için yeni bir fabrikanın daha yapımını tamamladı. Fabrika, 28 Ekim saat 14.00'da Velimeşe'de açılacak. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel son çalışmaları Ebsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Durmaz ile birlikte ziyaret ederek ekmek üretimi hakkında bilgiler aldı.

 

Ergene halkına en ucuz, en lezzetli ve en kaliteli ekmekleri üretecekleri yeni ekmek fabrikasının 28 Ekim tarihinde saat 14.00’da Velimeşe Yeni Sanayi dükkanlarının olduğu alanda açılacağını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergenemize kazandırdığımız sayısız kalıcı eserlerimize yeni ekmek fabrikamızla bir yenisini daha eklemiş olacağız.  Türkiye’de halk ekmek üretimi gerçekleştiren, halka ucuz ve kaliteli ekmek sunan ilçe belediyelerin en başında gelen Ergene Belediyemizin yeni ekmek fabrikası Tekirdağ’ın en büyük ve en modern ekmek fabrikası olacak” dedi.

Yeni halk ekmek fabrikası sayesinde daha fazla ailenin sofrasına konuk olacaklarını ve daha fazla bütçesine katkı sağlayacaklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yeni ve modern tesis hem vatandaşların aile bütçesine katkı sağlayacak hem de yeni istihdam alanı oluşmasına vesile olacak. Yeni ekmek fabrikamızın açılmasıyla birlikte ilçemizde ki mahallelerimizde halk ekmek büfelerimizin de sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 28 Ekim Cuma günü saat 14.00’da açılışını gerçekleştireceğimiz yeni ekmek fabrikamıza davet ediyorum. Bugüne kadar Ergene halkımıza ne söz verdiysek yerine getirdik getirmeye de devam ediyoruz. Yeni ekmek fabrikamız ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları