loading
close
SON DAKİKALAR

Ergenekon tutuklusu Yurdakul'un karısı öldü

Ergenekon tutuklusu Yurdakul'un karısı öldü
Tarih: 12.02.2012 - 21:07
Kategori: Gündem

Ergenekon davası tutuklusu Odatv Genel Koordinatörü Doğan Yurdakul'un kanser hastası eşi Güngör Yurdakul dün gece 02.50'de hayatını kaybetti

Gazeteci Doğan Yurdakul’un rahim kanseri olan eşi Güngör Yurdakul, Ankara’da İncek Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi görüyordu. Bir süre önce durumu kötüye giden Yurdakul için doktorları artık son noktaya gelindiğini ve yapılacak bir şeyin olmadığını söylemişti. Güngör Yurdakul, gece 02.50'de yaşama veda etti.

'İZİN VERİN GÖRÜŞSÜNLER' ÇAĞRISI

Güngör Yurdakul'un eşi Odatv Genel Koordinatörü Doğan Yurdakul ise 3 Mart tarihinden bu yana Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu. Soner Yalçın, geçtiğimiz günlerde Doğan Yurdakul'a, kanser hastası olan eşini ziyaret etmesi için izin verilmesini istemişti. Yalçın cezaevinden kaleme aldığı yazıda, Yurdakul'un "ölmeden önce eşinin gözlerinin içine birkez daha bakabilmek" istediğini söylemişti. Bunun ardından avukatı aracılığıyla bir açıklama yapan Doğan Yurdakul, eşiyle 5 Eylül'de telefonla görüştüğünü ve vedalaştığını söylemişti.

CENAZEYE KATILMAK İÇİN TALEPTE BULUNDU

Doğan Yurdakul, eşinin cenaze törenine katılmak için talepte bulundu. Yurdakul’un avukatları bu sabah davanın görüleceği İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne giderek dilekçe verdi. 

Avukatlar, dilekçelerinde cezaevinde tutuklu bulunan Yurdakul’un cenaze törenine katılması için izin verilmesini talep etti. Mahkemenin kararını henüz vermediği belirtildi.
 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları