loading
close
SON DAKİKALAR

Erkeklerin ağlama ve etkilenme içgüdüsü

Erkeklerin ağlama ve etkilenme içgüdüsü
Tarih: 12.02.2012 - 00:16
Kategori: Astroloji

Her ne kadar "erkekler etkilenmez ve ağlamaz" denilse de onlar da ağlıyor! İşte erkekler ve burçları...

Koç erkeği:

Onun daha çok göstermeye alışık olduğu duygular, sinir ve eğilimleridir Hayatınızın aşkı bile olsa, önemsiz gibi görünen bazı faktörler (yaş farkı, para sıkıntısı) ilişkinizi sona erdirebilir, hazırlıklı olun. Ancak zorluklar bazen ilişkinizi daha güçlü de kılabilir Cesaretli kadınlara hayranlık duyar. Liderlik, girişimcilik, fazla önyargıda bulunmadan cesurca yapılan hareketlere özlem duyar. Her ne kadar "Benim için iç güzelliği önemli, fiziki değerlere çok önem vermem" deseler bile mutlaka dış güzelliğe bakarlar. Aşkınızdan da ağlıyordur ama sizin yanınızda değil!

Boğa Erkeği:

Boğa erkeklerin içinde bir yerde, sizi etkileme güdüsü vardır ve bu yüzden de size karşı herhangi bir açık vermek istemezler. Sizin göreviniz ise, duygusallığın bir erkekte bulunabilecek en güzel özellik olduğunu onun anlamasını sağlamaktır. Çok hızlı olmayacaktır belki ama size olan güveni arttıkça, duygularını daha kolay göstermeye başlayacaktır. Boğa erkeği keyfine düşkündür, en seksi yönlerinden biri derinden gelen, erkeksi sesidir. Çok sahiplenici bir burçtur vericidir, Aşkı sonsuza dek Nezaketi şart koşar. Cinselliğine düşkündür. Sevdiğine sadıktır.

İkizler Erkeği:

Hayal kırıklığı yaşadığı zaman gözyaşlarına boğuluyor! İkizler erkekleri, işler istedikleri gibi gitmediğinde düşüşler yaşarlar. Onun gözyaşlarını sakın duygusallık zannetmeyin vücutları, zehirli duyguları bu şekilde attıkları zaman rahatlar. Konu yatak odasına gelince ise kesinlikle endişelerinden arınmıştır. Aşkta tutkuyla hareket etmekten çok zihniyle hareket eder. Hayatları boyunca sürecek olan diğer yarılarını arama gibi özellikleri vardır. Çok hızlı yaşantısı olması ve her zaman daha iyiyi araması yüzünden bazen aynı anda…

Yengeç Erkeği:

Duygusal Yengeç’in aşka ve cinselliğe yaklaşımı da son derece duygusal, romantik ve koruyucudur. Aşkı için kendini adayabilir ve çok az şey bekleyerek sevebilir. Onu idare etmenin en kolay yolu, çıldırdığı anları görmezden gelmektir. Ama duygularını kabul edin ve isteklerinizi yumuşak bir dille ifade edin. Ayrıca,  hayatındaki hayal kırıklıklarının üstesinden dalga dalga değişen tavırlarına karşı bir çeşit duygusal sığınağı olmaya çalışın. Ona kesinlikle bağımlı olun. Sizi korumasına izin verin. Cinsellikten ziyade duygusal anları ön plana çıkarın. Fakat bir Yengeçle ilişkiyi bitirmek o istemedikçe pek mümkün olmayabilir.

Aslan Erkeği:

Daima soğukkanlı… Bu sizi çok şaşırtabilir ancak kendi duyguları biraz karışık Aslan, sizin duygularınıza öncelik verir. Onu asıl ilgilendiren sizi korumak ve güvende hissettirmek olduğu için, sert görünmeyi tercih eder. Yine bu burcun erkekleri duygularını göstermekten rahatsız oldukları ve problemlerle sakin bir şekilde başa çıkacakları için dramatik olaylar yaşamayacaksınız. Aslanların aşklarında genellikle herkesin dikkatini çeken, gösterişli ve tutku doluluğudur. Sevdiklerinin kalbinde başka birisinin olma ihtimali onu derinden kıskandırır. Yaşadığınız en güzel ilişkidir.

Başak Erkeği:

Özünde çok duygusal olan Başaklarda asıl sorun, fiziksel ve sözlü olarak duygularının derinliğini anlamakta zorluk çekecek olmalarıdır. Romantik ve kıskançtır .Özel anlarınızda rahat olması için onu cesaretlendirin. Başak erkeği vereceği önemli kararlarında bile karışılmasını sevmeyen bir erkektir. Bu durumda kendisine baskı yapılmasından da hoşlanmaz. Dün ne oldu? Yarın ne olacak?' tarzındaki takıntılı düşüncelerle kendinizi ve birlikte olduğunuz erkeği bunaltmak yerine, aranızdaki yoğun çekimin değerini bilin ve bu çekimi, ilişkinizi sağlam kılmaya yönelik çok özel bir paylaşımla paralelleştirin.

Terazi Erkeği:

Terazi erkeği ağlama ve etkilenme içgüdüsünü en fazla yaşayan burçlardan biridir Son derece çekici ve çok duygusaldır. Bu yüzden gerçek duygularını göstermek onlar için zordur. Bulundukları ortamın ve yaşadıkları olayların güzelliğine ve uyumuna çok önem veren Terazi'ler birine âşık olmadıkları zaman bile aşkın kendisine âşıktırlar. Yalnızlıktan nefret eden Teraziler kafalarına koyduğu şeyi yapmak için her şeyi denerler. Şu anda arzulanan tarafsınız uyandığında sizi görmek istiyor, sosyal hayatını sizinle paylaşıyor. Bu yüzden günü yakalamayı ve güzel anları çoğaltmanın kıymetini bilin eğer kendinizi rahat, güvenli ve birlikte yol almaya açık hissederseniz, bu ona yansıyacaktır.

Akrep Erkeği:

Duygularınızı saklamanız çok güzel bir ilişkiyi ertelemek anlamına gelebilir. Hem kendinize hem çevrenizdekilere pozitif enerji vererek, küçük mutluluk yasaları yaratabilirsiniz Bilmelisiniz ki… Bütün burçlar içinde en tutkulu ve seksi burç Akrep'tir. Cinsellik onların doğalarında vardır. Duygularını çok yoğun olarak yaşar fakat hissettiremezler . Çok kıskançtır, dikkat edin. Onu kıskandırırsanız kaybedersiniz. Kaybetme korkusu yaşadığınız eşinizi, sevgilinizi kıskançlığınızla boğmayın. Birlikte olduğunuz anların tadını çıkarmaya çalışın. Bugüne kadar yaşadığınız en güzel ilişki olsa da ayrıldığınız için dünyasını başına yıkmayın.

Yay Erkeği:

Her zaman özgür ruhlu Yay insanı sıcakkanlı ve çekicidir. Tutkuları daha çok spora ve öğrenmeye yöneliktir. Böylece enerjisini cinsellikten çok, bu alanlara akıtabilir. Yay erkekleri genellikle, kadınların peşlerinden koşmasından hoşlanmazlar. Biraz gizemli davranmayı deneyin. Özgürlük konusuna dikkat edin. Onu elde etmek için rahat bırakın, kesinlikle kontrol altında tutmaya çalışmayın, bir kapana sıkışmış gibi hissetmek neredeyse onu deli edebilir. Bu burcun erkeğini değiştiremezsiniz. Bu yüzden en iyisi onu olduğu gibi beğenmeye bakın. Kendisini kısıtlamayacak, maceracı bir partnerle güzel bir ilişki yaşayabilirler.
 
Oğlak Erkeği:

Bir Oğlak daima hedefine tutkundur. Bu hedef daha çok kariyeri ile ilgili olmasına rağmen bazen bir sevgili de olabilir. Kesinlikle düzgün, yavaş ve temkinli yaklaşın. Sizden etkilendiğini anlarsanız acele etmeyin, size açılması zaman alacaktır, sabırlı olun. Kendilerini bir bütün olarak yeterli gördüğünden, size ihtiyaç duyabileceği bir zamanı kollayın. Ağır olun. Ama bu sevgili de daima sosyal konumu dolayısıyla yanında taşımaktan iftihar edebileceği ve kariyeriyle ilgili hedeflediği konuda kendisine destek olacak bir eştir. Kıskanın! Ama kıskançlık krizinizi sakın ha içinize atmayın, onun hayatını zindana çevirmek için kullanmayın.

Kova Erkeği:

Hassas Kova’lara sıkıcı ve bunaltıcı problemlerinizi kesinlikle açmayın.  Sürü zihniyetinde giden insanlardan hoşlanmaz, değişik ve idealist olmaya çalışın. Özgürlüklerini ve en sevdiklerini eleştirmeye kalkmayın. İlişkilerinizin gerçekten mutlu bir şekilde yürümesi için üç alana odaklanmamız gerekiyor. Bir tartışma her ilişkide kaçınılmaz bir durumdur fakat yapıcı olabilirsiniz. İkincisi birlikte bir 'ortak anlam' ve 'amaç' geliştirebilmek... Üç inanmak. Dolayısıyla duymak, sevgi ve şefkat göstermek, hayranlık duymak ve bunu ifade edebilmek gerekiyor. Sonuç olarak ilişkinizi koruyabilirsiniz...

Balık Erkeği:

Duygularını kelimelerle veya hareketleriyle açıkça ifade eden iletişimi güçlü burçlardan birisi olan Balık'ın asıl tutkusu hayal kurmak ve hayalleri için yaşamaktır. Aşk ise onun hayal gücünü tetikler. Bu yüzden âşık olmaya hep hazırdır. Kendi duygularıyla barışık olduğu sizin duygularınızı da sezecek ve anlayacaktır. Mesela, ilişkinizi bir adım ileriye taşımak istediğinizi veya hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri siz söylemeden anlayacaktır. Eğer anlamazsa da, önceliği sizi mutlu etmek olduğundan, yapacağınız mantıklı bir öneri etkili olacaktır. Yine son derece fedakâr davranabilirler. Fakat çoğu zaman âşık oldukları kişinin aslında hiç de düşündükleri gibi olmadığını anlayıp büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirler.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları