loading
close
SON DAKİKALAR

Eroini çocuğunun koynunda sakladı

Eroini çocuğunun koynunda sakladı
Tarih: 11.02.2012 - 18:55
Kategori: Şehir

Adana'da polisin düzenlediği operasyonda, zehir tacirlerinin 1 yaşındaki çocuğu kurye olarak kullanmaya çalıştığı ortaya çıktı

Polisin takibinden habersiz Mersin’in Tarsus ilçesinden Adana’ya hafif ticari araçla 250 gram eroin götüren 39 yaşındaki Tarık Ş., nikahsız eşi 24 yaşındaki Burcu G. ve 19 yaşındaki Niyazi G., kent girişinde önlerini kesen narkotik timlerinin ’dur’ ihtarına uymayıp, kaçmaya kalkıştı.

Bu sırada Burcu G.’nin kucağındaki oğlu 1 yaşındaki C.Ş.’nin koynunda sakladığı 250 gram eroin paketini yola attı. 3 şüpheli kaçmaya fırsat bulamadan uyuşturucuyla birlikte yakalandı.

Uyuşturucu kuryesi olarak kullanılmak istenen minik C.Ş. polis korumasına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanmaya başlanan Tarık Ş.’nin yağma, cinayet, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti suçundan çok sayıda kaydının olduğu, nikahsız eşi Burcu G.’nin de yağma, nitelikli dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından kaydının bulunduğu, Niyazi G.’nin ise benzer suçlardan kayıtlı olduğu belirlendi.

Zanlılar ifadelerinde uyuşturucunun kendilerine ait olmadığını ileri sürerken, Tarık Ş. "Benim hasımlarım var, arkamdaki arabayı görünce onlar sandım. O yüzden kaçmak istedim. Peşimdekilerin polis olduğunu bilseydim kaçmazdım" diye kendini savundu.

Burcu G.’nin uyuşturucu kuryesi olarak kullandığı minik oğlu C.Ş. ile olay sırasında araçta bulunan ve adı açıklanmayan 4 yaşındaki ablası da polis korumasına alındı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları