loading
close
SON DAKİKALAR

Ertuğrul Gülsever Seçildi

Ertuğrul Gülsever Seçildi
Tarih: 12.02.2012 - 17:24
Kategori: Özel Haberler

Ertuğrul Gülsever, İstanbul İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili seçildi.

İstanbul İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekilliğine Beyoğlu İlçesinden seçilen İl Genel Meclis Üyesi Ertuğrul Gülsever seçildi. 

275 İl Genel Meclis Üyesinin bulunduğu İstanbul İl Genel meclisin de CHP’nin 116 Meclis Üyesi bulunuyor.
CHP İstanbul İl Genel Meclisi Grup Yönetimi de şu isimlerden oluştu: 

Grup Sekreteri Murat Çelik, Grup Sözcüsü Erhan Bozan, Grup Saymanı Nail Kalender ve Grup Üyeliklerine; Aynur Erbaş, Yetkin İnan, Özgür Yener ve Cengiz Aydın seçildiler.
 
CHP’nin seçilmiş Meclis Üyeleri olarak İstanbullular için her zaman doğruyu savunduk ve kamu yararının olmadığı hiçbir proje ve hizmetin altına imza atmadık 
 
CHP İl Genel Meclis Grubu olarak bugüne kadar İstanbul ve İstanbullular için her zaman doğruyu savunduklarını ve kamu yararının olmadığı hiçbir proje ve hizmetin altına imza atmadıklarını, bundan sonra da çalışmalarını bu ilkeler doğrultusunda devam ettireceklerini belirten CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever CHP İl Genel Meclis Grubunun her dönemde çok çalıştığını, yeni grup yönetimi ile beraber daha çok çalışacaklarını söyledi.
 
CHP İstanbulluların hizmetindedir
 
CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever CHP’nin İstanbulluların hizmetinde olduğunu söyleyerek, “İstanbullunun Eğitim, Sağlık, Sosyal ve Kültürel alanları gibi yaşam alanları için mücadele ettik ve mücadele etmeye de devam edeceğiz. CHP İl Genel Meclis Grubu olarak İstanbul’a yapılan her doğru ve iyi hizmetin yanında, yanlış ve kötü olan hizmetin de karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları