loading
close
SON DAKİKALAR

Erzincan Üniversitesi'nde Mezuniyet Çoşkusu

Erzincan Üniversitesi'nde Mezuniyet Çoşkusu
Tarih: 24.05.2012 - 13:26
Kategori: Eğitim

Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde 650 öğrenci mezuniyet coşkusunu yaşadı...

Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde 650 öğrenci mezuniyet coşkusunu yaşadı. Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2011-2012 akademik yılında 650 öğretmen daha mezun etti.

Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2011-2012 akademik yılında 650 öğretmen daha mezun etti. Mezun olan öğrenciler için 13 Şubat Kapalı Spor Salonunda mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kaban, Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri Taş, Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Koca, öğretim görevlileri, öğrenci aileleri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunun yapılmasının ardından okunan istiklal marşı ile devam eden programda konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Koca, yeni mezun olan öğrencilere yeni görevlerinde başarılar diledi. Mezun olan öğretmen adaylarına önemli mesajlar veren Koca, okuldan mezun oldukları ile kalmamalarını her geçen gün kendilerini yenilemelerini istedi. 'Geleceğin öğrencilerini sizler yetiştireceksiniz' diyen Koca, eğitim hayatının burada bitmemesi gerektiğini hatırlatarak, geleceğin akademisyenleri olarak aralarında görmek istediğini söyledi.

Öğretmen adaylarına, Erzincan Üniversitesi ile iletişimlerini kesmemelerini hatırlatan Prof. Dr. Halil Koca, kapılarının kendilerine her zaman açık olduğuna dikkat çekerek hayatlarında başarılar diledi. Ardından söz alan Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri Taş, eğitim öğretimin önemine vurgu yaparak tarihten verdiği örneklerle, eğitimin önemine vurgu yaptı.

Konuşmanın ardından okulun ve bölümlerin dereceyle mezun olan örencilerine ödülleri verildi. Mezuniyet töreninin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cihan

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları