loading
close
SON DAKİKALAR

Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu
Tarih: 11.02.2012 - 18:48
Kategori: Şehir

Gaziantep ve Şanlıurfa'da düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 33 kişi gözaltına aldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla madde bağımlılarına uyuşturucu ve uyarıcı sattığı iddia edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon başlattı.

Yaklaşık 9 ay süren planlı çalışmalar sonunda sabah saatlerinde Gaziantep şehir merkezinde 3 farklı mahalleye operasyon düzenlendi. Narkotik köpekleri Şile ve Zoro'nun da katıldığı operasyonda 30 kişi gözaltına alındı. Aynı operasyonda kapsamında Şanlıurfa'da da 3 kişi gözaltına alınarak Gaziantep'e getirildi. Zanlılardan 6'sının aynı aileden olduğu belirtildi.

Operasyon kapsamında zanlıların evlerinde yapılan 24 kilo 525 gram esrar, 834 gram eroin, 1280 captagon hap, 190 ecstacy hap, ruhsatsız tabanca ve 20 mermi, suçtan elde edildiği değerlendirilen 31 bin 185 TL nakit para ve tarihi eser ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler ''uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak'' ve ''ateşli silahlar'' ile ''kültür ve tabiat varlıklarını koruma kanununa muhalefet'' suçlarında adliyeye sevk edildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları