loading
close
SON DAKİKALAR

Eşini 39 Bıçak Darbesiyle Öldürdü

Eşini 39 Bıçak Darbesiyle Öldürdü
Tarih: 01.03.2012 - 14:24
Kategori: Yerel

Zonguldak'ta, kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Armağan Altay'ı 39 bıçak darbesiyle öldüren Arslan Altay, hakim karşısına çıktı

Olay, geçen yıl ağustos ayında meydana geldi. Özel bir şirkete ait maden ocağında üretim işçisi olarak çalışan Arslan Altay, ilk eşinden boşanmasının ardından, eşi trafik kazasında ölen Armağan Altay ile 10 yıl önce ikinci evliliğini yaptı.

Bir çocukları dünyaya gelen çiftin evliliği, iddiaya göre Armağan Altay’ın cep telefonuna gelen mesajlar nedeniyle bozuldu. Eşinin komşusuyla ilişkisi olduğunu düşünen Arslan Altay, olay günü oğlu ve eşinin ilk evliliğinden olan kızını köydeki baba evine götürdü.

Köydeki evden aldığı ekmek bıçağı ile sabaha karşı evine dönen Arslan Altay, eşini 39 bıçak darbesiyle öldürdü.

Olayın ardından teslim olan ve tutuklanan Arslan Altay hakkında, ’Tasarlayarak eşini öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanık Altay, 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün ilk kez hakim karşısına çıktı.

İddianamede Arslan Altay’ın, eşinin kendisini aldattığı düşüncesiyle günlerce kuşku içinde yaşadığı belirtildi. Arslan Altay’ın, olay günü çocuklarını köydeki ailesinin evine bıraktıktan sonra ekmek bıçağı ile geri döndüğü ve kapıyı açar açmaz eşini bıçaklamaya başladığı kaydedildi.

Sanık Altay’ın, birkaç kez sapladıktan sonra elindeki bıçağın bükülmesi üzerine mutfaktan başka bir bıçak alarak saplamaya devam ettiği ve eşini 39 bıçak darbesiyle öldürdüğü ifade edildi.

Arslan Altay, savunmasında olayın sanığı değil mağduru olduğunu ileri sürdü. Eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini belirten Altay, "20 gün bu şüpheyle gezdim. Eşimin, komşumuz ile birlikte olduğunu düşünüyordum.

Bu düşünce beni rahatsız ediyordu. Kafamdan bir türlü atamadım. Bu yüzden kendisine ayrılmamız gerektiğini söyledim. Ancak kabul etmedi. ’Başka bir yere taşınalım’ dedim. Onu da kabul etmedi. Çocuklarımla evi terk ettim. Ailemin yanına gittim.

Çocukların kıyafetlerini almak için dönüp zile bastığımda, ben olduğumu bildiği halde 3 defa, ’Kim o’ diye sordu ve sonra kapıyı açtı. Ondan sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum" diye konuştu. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları