loading
close
SON DAKİKALAR

Eşiyle kavga ederken katil oldu

Eşiyle kavga ederken katil oldu
Tarih: 12.02.2012 - 11:00
Kategori: Kadın

Sivas'ta Hidayet Demir, ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşi N.D. ile tartışırken kendilerini ayırmak isteyen kayınbiraderini bıçaklayarak öldürdü

Olay, dün akşam saatlerinde kent merkezi Selçuklu Mahallesi’nde meydana geldi. Hidayet Demir, 5 yıl önce resmi nikahsız birlikte yaşamaya başladığı T.E. ve 2 çocuğu ile birlikte uzun süreden bu yana ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşi ve aynı zamanda amcasının kızı olan 3 çocuğunun annesi 45 yaşındaki N.D.’nin evine gitti.

Hidayet Demir, aralarındaki sorunu gidermek için N.D. ile görüşmek istedi. N.D.’nin görüşme isteğini kabul etmemesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

N.D. ile aynı apartmanda oturan kardeşi Dursun Demir, evden gelen sesleri duyunca tartışmaya dahil oldu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Hidayet Demir üzerinde taşıdığı ekmek bıçağı ile kayınbiraderi ve kuzeni olan Dursun Demir’i bıçakladı.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden darbelerle ağır yaralanan ve olay yerine gelen ambulans ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Dursun Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Dursun Demir’in cesedi otopsi yapılmak üzere Numune Hastanesi morguna gönderildi. Otopsi işleminden sonra Demir’in cenazesi Yukarı Tekke Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kendi evinde yakalanan Hidayet Demir ve resmi nikahsız eşi T.E. polisteki sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları