loading
close
SON DAKİKALAR

Eski eşi tarafından dolandırıldığını açıklayan Songül Karlı: Yapımcılar 'artık evleneceksin' dedi, yoksa çok tanıdığım ve sevdiğim biri değildi

Eski eşi tarafından dolandırıldığını açıklayan Songül Karlı: Yapımcılar 'artık evleneceksin' dedi, yoksa çok tanıdığım ve sevdiğim biri değildi
Tarih: 14.02.2021 - 13:06
Kategori: Magazin

Eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini açıklayan şarkıcı Songül Karlı, evliliğiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Şarkıcı Songül Karlı, 2012 yılında nikah masasına oturduğu Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını iddia ederek "Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım" demişti.

Yüncü yüzünden evine haciz geldiğini söyleyen Karlı, olaylı evliliği hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

"MEŞHUR OLMA DERDİNDEYDİ"

Karlı, "Adam yok adam... Oturduğum sitede birçok manken, oyuncu, şarkıcı var, hepsi yalnız. Birçok güzel ve çalışkan kadın var, adam yok. Piyasadaki erkekler çok iyi tiyatrocu. Oynuyor hepsi... Bir sürü ünlü kadınla birlikte olmak ve skor yapmak peşindeler. Son kocam bile meşhur olma derdindeydi" dedi.

YAPIMCILAR 'EVLEN' DEDİ

Magazin Noteri'ne konuşan Karlı, "Yaptığımız izdivaç programı bir kere 89. olunca yapımcılar geldi, "Artık evleneceksin" dedi. Yoksa Metin Yüncü, çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan da değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi, 40 kere kolilerini kapıya koydum." itirafında bulundu.

5 yıllık evliliğinde 4 kez ayrılmak istediğini ve 4 kez dayak yediğini belirten Karlı, eski eşinin "Sen burada oturacaksın, bana çocuk yapacaksın. Seni öldürürüm, gebertirim" diyerek, kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti.

Hem fiziki, hem sözlü şiddete uğradığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini söyleyen Karlı, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Evladım meyve suyu istediğinde bile, 'Bakkallar kapalı' diye yalan söylemek zorunda kaldım. Bakkala gidemediğimiz için evimizde pilav ve su vardı. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp, bize para bırakırdı."

"35 MİLYON KAYBIM VAR"

35 milyonun üzerinde bir kaybı olduğunu dile getiren Songül Karlı, "Bana kendisinin MİT çalışanı olduğunu söyledi. Arsamdan, arabama, mücevherlerimden ziynet eşyalarıma kadar her şeyi elimden aldı. Şimdi evladımı nasıl geçindireceğim korkusuyla yaşıyorum. Aklımda olan tek şey o. Yıllarımın birikimini elimden aldı. Artık bu yaşadığım süreçten sonra anne babama dahi güvenemez oldum" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları