loading
close
SON DAKİKALAR

Eski sevgili dehşet saçtı

Eski sevgili dehşet saçtı
Tarih: 11.02.2012 - 21:03
Kategori: Kadın

Adana’da 30 yaşındaki Halime Ceviz, terk ettiği sevgilisi 46 yaşındaki Eyüp Aşkın tarafından 11 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

2 çocuk annesi Halime Ceviz’i dövdüğü için yattığı cezaevinden bir ay önce çıkan Eyüp Aşkın, izini bulduğu kadını evinden çağırıp, apartmandan çıkar çıkmaz elindeki bıçağı peş peşe sapladı. Annesinin çığlıklarını duyup koşan 12 yaşındaki K.C. cinayetin tanığı oldu. Bu cinayetle yetinmeyen Eyüp Aşkın, bir başka adrese baskın yapıp, eski sevgilisinin yakını iki kişiyi de bıçaklayıp, kaçtı.

Kansere yakalanan eşi 5 yıl önce vefat edince 2 çocuğuna bakabilmek için barlarda şarkı söylemeye başlayan Halime Ceviz, Eyüp Aşkın ile tanışıp birlikte olmaya başladı. Sevgilisinin evli olduğunu öğrenen Halime Ceviz, Eyüp Aşkın’ı terk edip, çocukları 12 yaşındaki K. ve 9 yaşındaki E. ile birlikte Antalya’ya gitti. Antalya’da evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan Halime Ceviz’in izini bulan Eyüp Aşkın, yeniden birlikte olmaya zorladı. "Benden ayrılırsan seni yaşatmam" diye tehdit etti. Baskı gören Halime Ceviz, çocukları ile birlikte Antalya’yı terk edip, bu kez Hatay’ın İskenderun İlçesi’ne yerleşti. Eyüp Aşkın, 5 ay kadar önce kadının izini İskenderun’da buldu.

Barışma teklifine olumlu yanıt alamayan Eyüp Aşkın, kadını hastanelik edinceye kadar dövdü. Halime Ceviz’in şikayeti üzerine tutuklanan Eyüp Aşkın, Kırşehir Yarı Açık Cezaevi’nde yatıp, bir ay önce tahliye oldu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları