loading
close
SON DAKİKALAR

Eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Asım Kantoğlu yaşamını yitirdi

Eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Asım Kantoğlu yaşamını yitirdi
Tarih: 02.08.2021 - 17:12
Kategori: Yaşam

CHP emekçisi, Eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Asım Kantoğlu hayatını kaybetti.

Eski Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Asım Kantoğlu'nun hayatını kaybettiği duyurdu. Asım Kantoğlu'nun cenazesi 3 Ağustos Salı günü saat 14.00'te Zincirlikuyu Camiinde yapılacak tören sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Genel Yayın Yönetmenimiz İmambakır Üküş yaptığı paylaşımda; "Sevgili dostum arkadaşım Asım Kantoğlu'nun zamansız kaybettik... Uzun süren Covid sonrası bugün kalp krizinden aramızdan ayrıldı... Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun..." dedi.

www.istanbulgercegi.com ailesi olarak Asım Kantoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

ASIM KANTOĞLU KİMDİR?

Asım Kantoğlu, 1956 yılında Rize’de doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Beşiktaş’ta tamamlayan Kantoğlu, daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Kantoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay döneminde 10 yıl Beşiktaş belediyesinde zabıtadan sorumlu başkan yardımcısı olarak çalıştı.

20 yılı aşkın bir süre Beşiktaş Spor Klubü kongre üyesi olan Asım Kantoğlu, biri hukukçu, diğeri mühendis olan iki kız babasıydı.

Özel sektörde de birçok şirketin yöneticiliğini yapan Asım Kantoğlu, Hayri İnönü döneminde Şişli Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevinde de bulundu.

 
 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları