loading
close
SON DAKİKALAR

Eski Ticaret Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti:cenaze 11 Haziran 2022 İstanbul

Eski Ticaret Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti:cenaze 11 Haziran 2022 İstanbul
Tarih: 08.06.2022 - 21:28
Kategori: Yaşam

Cumhuriyet Halk Partisinin Eski Genel Sekreteri, Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı, Konda Araştırma Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem hayatını kaybetti.

Eski siyasetçi, Araştırmacı ve Yazar Tarhan Erdem hayatını kaybetti. 89 yaşında vefat eden Tarhan Erdem bir süredir Bodrum'da tedavi görüyordu.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden eski CHP Genel Sekreteri, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem (89) cumartesi günü İstanbul’da son yolculuğuna uğurlanacak.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden eski CHP Genel Sekreteri, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi'nin kurucusu Tarhan Erdem (89) cumartesi günü İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Tarhan Erdem'in cenaze töreni ile ilgili duyuruyu, kurucusu olduğu Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi yaptı. Konda'nın resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre, Tarhan Erdem'in cenaze töreni 11 Haziran Cumartesi günü Beşiktaş ilçesindeki Bebek Camisi'nde yapılacak. Erdem, öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ÇİÇEK YA DA ÇELENK GÖNDERİLMEMESİ İSTENDİ

Duyuruda, "Cenaze merasimine çiçek ya da çelenk gönderilmemesi, uygun gördüğünüz bir sivil toplum örgütüne bağış yapılması rica olunur" denildi.

TARHAN ERDEM KİMDİR?

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Eski CHP genel sekreteri Araştırmacı-Yazar Tarhan Erdem, Konda Araştırma Şirketi’nin kurucusuydu.

CHP'den 16. dönem İstanbul Milletvekili olarak TBMM'de görev yapmıştı. 1977 yılında ise kısa bir süre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevinde bulunmuştu.

1999-2000 yıllarında CHP Genel Sekreterliği görevi yapan Tarhan Erdem’in cenazesi İstanbul’da toprağa verilecek.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları