loading
close
SON DAKİKALAR

Esnaf Odası’ndan İş Birliği Teşekkürü

Esnaf Odası’ndan İş Birliği Teşekkürü
Tarih: 13.02.2012 - 09:46
Kategori: Özel Haberler

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a ilçe genelinde yaptığı başarılı çalışmalar ve odayla birlikte gerçekleştirdiği iş birliği çalışmaları için teşekkür şilti takdim edildi.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Işıklar’a göreve geldiği günden bu yana ilçeye ve bölge esnafına yaptığı hizmetler için teşekkür şilti hazırlatan Oda Başkanı Tabakoğlu, üzerinde; “Silivri Belediye Başkanı olarak ilçemizde göreve başladığınız Mart 2009 yılından bu güne kadar yapmış olduğunuz takdire şayan çalışmalarınızın yanı sıra, Odamız ile birlikte gerçekleştirilen Gece Pazarı Etkinlikleri ve İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz eğitimler sırasında ve sonrasında göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve desteklerinizden dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dileriz” yazılı şilti Işıklar’a takdim etti.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile birlikte gerçekleştirdiği mesleki eğitim kurslarına katkıları nedeniyle, Kariyer İstihdam Ofisi Sorumlusu Orhan Öpçin ve gerçekleşen kurslarda eğitmenlik yapan Önder Çolak’a da teşekkür plaketi sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, şilt için teşekkür ederek desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.




ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları