loading
close
SON DAKİKALAR

Evden uzaklaştırılan koca dehşet saçtı

Evden uzaklaştırılan koca dehşet saçtı
Tarih: 12.02.2012 - 03:52
Kategori: Yerel

Elinde satırla tehdit ettiği karısını ve çocuklarını alıp güvenli bir yere götüren polislerin üzerine pencereden av tüfeğiyle ateş açtı

Mahkeme tarafından "evden uzaklaştırma kararı" bulunan Rıza Karaca'nın (40), iki çocuğu ve karısının bulunduğu Avcılar'daki eve giderek, eşini tehdit ettiği iddia edildi. Olay yerine gelen polis, elinde satır bulunan Karaca'dan korumak için evdeki kadın ve iki çocuğu alarak ailenin akrabası olduğu söylenen bir komşusuna götürdü. 

Eşi ve iki çocuğunun evden götürülmesine sinirlenen Karaca yeniden gelen polislerin üzerine av tüfeğiyle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle bir polis kasıklarından yaralandı. Yaralı polis hastaneye kaldırılırken, saldırgan akraba ve polis ekipleri tarafından yaklaşık 5 saat ikna edilmeye çalışıldı. 

Zanlı polisi yaralamasının ardından kendini eve kilitleyip, etrafa ateş açtı. Korku dolu anların yaşandığı sokağa çok sayıda güvenlik gücü ve özel harekât ekibi sevk edildi. Karaca'nın teslim olmamakta direnmesi üzerine olay yerine özel harekat timleri sevk edildi. 

Olay yerinde güvenlik önlemi alan timler operasyon için uygun anı bekledi. Evin karşısında bekleyerek saldırganı gözleyen ekip, Karaca tüfeği elinden bıraktığı anda, evin önünde bekleyen polislere telsizle bilgi verdi. Ardından özel harekatçılar içeri girerek Karaca'yı etkisiz hale getirdi. 

Gözaltına alınan Karaca, Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları