loading
close
SON DAKİKALAR

Evi terkeden eşini ve kayınvalidesini pompalıyla öldürdü

Evi terkeden eşini ve kayınvalidesini pompalıyla öldürdü
Tarih: 09.10.2016 - 13:11
Kategori: Kadın

Aydın’ın Didim İlçesi’ndeki, bir kargo şirketinde çalışan 35 yaşındaki Nazmi Z., bir süre önce evi terkeden eşi, 1 çocuk annesi 22 yaşındaki Senem Z. ve onun yanında kaldığı kayınvalidesi 45 yaşındaki Saniye Özdemir’i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Aydın’ın Didim İlçesi’ndeki, bir kargo şirketinde çalışan 35 yaşındaki Nazmi Z., bir süre önce evi terkeden eşi, 1 çocuk annesi 22 yaşındaki Senem Z. ve onun yanında kaldığı kayınvalidesi 45 yaşındaki Saniye Özdemir’i pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Polis, çifte cinayetin ardından kaçan Nazmi Z.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Didim’de yaşayan bir çocuk annesi Senem Z., bir süre eşi Nazmi Z. ile tartışıp evi terketti. Genç kadın, Efeler Mahallesi, Kavala Caddesi’ndeki Cemil Karakış Sitesi’ndeki annesi Saniye Özdemir’in yanında döndü. Nazmi Z., bugün saat 02.00 sıralarında eşinin kaldığı eve gitti. İddiaya göre Nazmi Z., eşinden evine dönmesini istedi. Ancak Senem Z., eşinin bu teklifini geri çevirdi. Bunun üzerine sinirlenen Nazmi Z., yanında getirdiği pompalı tüfekle eşi Senem Z. ile kayınvalidesi Saniye Özdemir’i öldürdü.

Nazmi Z., olayın ardından kaçtı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, iki kadının kanlar içinde cesetleriyle karşılaştı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemlerinin ardından anne- kızın cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Soruşturma başlatan polis, olayın ardından suç aleti tüfekle kaçan Nazmi Z.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Nazmi Z.’nin en son 2 Eylül’de Facebook’taki sayfasında, ’En değerli varlığım. Canım eşim, kader ortağım, dert arkadaşım. Evimin neşesi, yuvamın direği sen varlığınla çok yaşa. Seni veren Allah’a şükürler olsun’ paylaşımında bulunduğu dikkati çekti.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları