loading
close
SON DAKİKALAR

'Evli erkekle birlikte olmadım'

'Evli erkekle birlikte olmadım'
Tarih: 12.02.2012 - 12:55
Kategori: Magazin

Bennu Gerede'nin boşandığı eşi Cem Büyükhanlı'yla aşk yaşayan Zeynep Tunuslu'nun “Bennu gibi evli adamla birlikte değilim” şeklindeki sözleri Gerede'yi kızdırdı

Zeynep Tunuslu’nun, Bennu Gerede’nin geçen yıl boşandığı eşi Cem Büyükhanlı’yla aşk yaşamaya başlaması şu sıralar magazin gündeminin en popüler konuları arasında. Magazin kulislerinde ise bu ilişkinin aşk intikamı olduğu konuşuluyor.
Bennu Gerede, bir dönem en yakın arkadaşı Zeynep Tunuslu’nun 2001 yılında ayrıldığı eşi Ahmet Ağaoğlu’yla aşk yaşamış, bu birlikteliğinden bir de Kai adında oğlu olmuştu. Cem Büyükhanlı’yla aşka giden bir birliktelik yaşadıklarını itiraf eden Zeynep Tunuslu, itirafın hemen ardından Bennu Gerede’yi eleştirmeye başladı.
Gerede’nin toplumun değer yargılarına aykırı hayat yaşadığını söyleyen Tunuslu, “Zaten Bennu’nun değer yargıları ortada; evlilik dışı çocuklar doğurmuş, ben en yakın arkadaşıyken benim eşimle beraber olmuş biri. Bütün bunlar bana da toplumumuzun ahlak yapısına da ters. Ben bekâr bir adamla dışarı çıkıyor ve eğleniyorum, evli bir adamla değil sonuçta” şeklindeki açıklamalarıyla Gerede’yi kızdırdı.
İlk günden bu yana sessizliğini koruyan Gerede ise bu açıklamaların ardından sadece Habertürk Magazin’e konuştu.

“Her şeyden önce sizinle bir anne ve toplumun gözünde saygın bir ailenin ferdi olarak burada bazı itham ve suçlamalara açıklık getirmek istiyorum” diyerek söze başlayan Gerede, şunları söyledi:
“Cem Bey’in özel hayatının beni hiçbir şekilde ilgilendirmediğini öncelikle ifade etmek isterim. Ben her zaman özel hayatıma çok dikkat ettim. Hayatımda 3 ciddi ilişkim oldu ve bu ilişkilerim süresince de attığım tüm adımlara ekstra dikkat ettim. Beni bu saatten sonra tek ilgilendiren şey, 4 çocuğumun ruh sağlığını ne şimdi ne de ileride bozabilecek herhangi sansasyonel bir olaya karışmamaktır.”

Tunuslu’nun “Evlilik dışı çocuklar doğurmuş, ben en yakın arkadaşıyken benim eşimle beraber olmuş” şeklindeki açıklamalarına da tepki gösteren Gerede, bu iddialara şöyle yanıt verdi:

“Ben ikizlerimi 2000 yılında Koray Erkaya’yla evliyken dünyaya getirdim. 2001 yılında da yine Koray’la birlikteyken 3. çocuğumuz dünyaya geldi. Kendisiyle 7 yıl ciddi bir beraberliğimiz oldu. 2006 yılında Ahmet Ağaoglu’yla başlayan ilişkimizin ardından 2007’de 4. çocuğum Kai dünyaya geldi. Aslı astarı olmayan tüm bu iddialarda belirtildiği üzere, benim o tarihlerde Ahmet Bey’le herhangi bir ilişkimin olması mümkün değildi, zira yukarıda da ifade ettiğim gibi yanlış zikredilen tüm bu tarihlerde Koray Erkaya’yla beraberdim ve New York’taydım. 2001 yılında Ahmet, bahsi geçen şahısla evlenmiş ve aynı yıl da boşanmıştır.”

Adının sansasyonel olaylara karışmasını istemediğini anlatan Gerede, “Ben Bennu Gerede olarak şimdiye kadar özel hayatımdan çok, sanatımla, anneliğim ve topluma fayda sağlayacak sosyal sorumluluk projelerimle mutluluğu buldum. Tüm kamuoyunun da bilmesini isterim ki, bu durum bundan sonra da böyle devam edecektir. Benim üzerimden prim yapmaya kalkışan her kim olursa onlarla bundan sonra yargı önünde mücadele edeceğim. Zira benim bu tip sansasyonel olaylara ve bu yolla gelecek şöhrete asla ihtiyacım yoktur” diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları