loading
close
SON DAKİKALAR

Exper, yeni ürünleriyle şov yapacak!

Exper, yeni ürünleriyle şov yapacak!
Tarih: 11.02.2012 - 18:17
Kategori: Bilim & Teknoloji

Bilgisayar kullanıcılarını her yeni ürününde ileri teknolojiyle buluşturan Exper, masaüstü, dizüstü, tablet bilgisayar ve server kategorisindeki yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı.

2012’ye yenilenen tasarım ve donanım özelliklerine sahip ürün grubuyla iddialı bir başlangıç yapan Exper, satış sonrası hizmetleriyle pazarda fark yaratmaya hazırlanıyor.  

Yenilikçi bilgisayar üreticisi Exper, bilgisayar tutkunlarının yeni gözdesi olacak masaüstü, dizüstü ve tablet bilgisayar kategorisindeki yeni ürünlerini tanıttı. Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, yeni ürünler tanıtılarak, 2012 yılında planlanan projeler açıklandı.

Exper olarak her yeni üründe müşteri beklentilerinin ötesine geçen ürünler geliştirdiklerini belirten Orhan Korkusuz, “2010 yılından itibaren gerek ürün gerek hizmet tarafında gerçekleştirdiğimiz dönüşüm ile müşterilerimizden olumlu geri dönüşler aldık. Bu sayede 2012 yılına daha iddialı hazırlandık. AR-GE ve pazarlama ekibimiz ile masaüstünden dizüstüne, tabletten sunucuya kadar geniş bir alanda ürün geliştirme konusunda ciddi mesai harcadık. Yıl boyunca satışa sunacağımız yeni Exper’lerle oyun, müzik, yüksek performans, mobilite ve kullanacağı bilgisayarda estetik arayan herkese iyi bir deneyim yaşatıp, mutlu etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Orhan Korkusuz, Exper olarak 2012 yılında pazarda farklı bir bakış açısıyla konumlanacaklarını belirterek, “Pazardaki farklılaşmamız, tüketicilerle ilkleri buluşturmamızı tetikliyor. Geçen yıl rakiplerimizden önce tablet PC’yi satışa sunduk. Yine bu anlayışla kablosuz masaüstü bilgisayarımızı, hybrid diskli bilgisayarları tüketicilerle buluşturduk. Geliştirdiğimiz kampanyalarla da herkesin en yeni teknolojiye sahip olmasını sağladık. Bu yıl da yeni ürünlerimiz ve rekabetçi yapımızla ürün yelpazemizi genişletiyoruz. Artık kendimize sadece notebook ve bilgisayar üreticisi demek istemiyoruz. Üzerine katma değerimizi de koyabileceğimiz, içinde işlemci bulunan her türlü cihaz gündemimizde olacak” açıklamasını yaptı.

Toplantıda satışa sunulan yeni ürünler hakkında bilgi veren Exper Pazarlama Direktörü Mert Erinç, “Yeni modellerimizle herkes aradığını Exper’de bulacak. Bu yıl ki konseptimizi müşterilerimizin farklı bir deneyim yaşamaları üzerine konumlandırdık. Bunun ilk üyesi olan Karizma serisinin 17.3 inç’lik modeli NCL1N bilgisayar tutkunlarının yeni iletişim ve eğlence adresi olacak. Öte yandan NCL1N Hybrid disk teknolojisi sayesinde kullanıcılar bilgisayarlarını yüzde 50 daha hızlı açıp-kapatacak ve maksimum verim alabilecek. NCL1N’deki 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüklü ekran ile kullanıcılara yeni bir görsel deneyim yaşatacağız” dedi.

Easypad tablet bilgisayar serisiyle, pazara yeni bir soluk getiren Exper, 2 model Windows, 2 model Android işletim sistemli P10EMS, P10EMS 3G, P10MAN ve P10MAN 3G modelini de ilk kez tanıttı. 10.1 inç ve 9,7 inç büyüklüğünde çoklu dokunmatik ekrana sahip ürünler hakkında Erinç, “Mobil ortamda özgürlük sağlayan tabletler 2012 yılında da gerek son kullanıcıların gerekse şirket ve kurumların gözdesi olmayı sürdürecek. Intel 1.5GHz işlemcili, Windows® 7 Home Premium işletim sistemli, 1 GB DDR2 ve 32 GB SSD depolama kapasitesine sahip P10EMS tabletimiz ile günlük kullanımın yanı sıra işletmelerin temel ihtiyaçlarını 3G desteği ile mobil ortamda gerçekleştirmelerini sağlayacağız. Android tarafında ise 3.2 işletim sistemine sahip P10MAN ve P10MAN 3G modellerimizin satışına başlıyoruz. nVIDIA Tegra 250 işlemci, 1024x768 piksel çözünürlük sunan WXGA LED ekranı, 512 MB DDR2 RAM ve 32 GB dahili eMMC hafızasıyla, Android işletim sistemli tablet bilgisayar tutkunlarının tüm beklentileri karşılayacağız. Ayrıca Exper’in yenilikçi ruhunu en iyi şekilde yansıtan Easypad serisinin yeni üyelerinin, ulaşılabilir fiyatıyla da herkesi tablet bilgisayar sahibi yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Exper’in toplantıdaki en büyük sürprizi ise oyun tutkunlarının efsanesi Xcellerator’ın yeni modeli oldu. Özel tasarımlı sessiz kasası, oyun severlerin ihtiyaç duyacağı maksimum performansı karşılayan 2. nesil Intel Core i5 2500K serisi 3.1 GHz işlemcisiyle ön plana çıkan yeni Xcellerator, oyun keyfini ikiye katlayan bileşenleriyle tutkunlarına unutamayacakları bir eğlence deneyimi sunacak. Hem 40 GB SSD, hem de 1 TB SATA sabit diske yer verilen Xcellerator, nVIDIA GTS 450 GDDR5 ekran kartı ve 8 GB DDR3 belleği ile tüm zorlu görevlerin üstesinden rahatlıkla gelebiliyor. Oyun performansını üst seviyede tutmak için hava sirkülasyonunu en iyi derecede yapan kasasına ek olarak, güçlü soğutma fanıyla Xcellerator, PC’de üst seviye performans arayanların ilk tercihi olacak. Üründe kullanılan Intel tarafından oyun bilgisayarları için özel olarak üretilen overclock (hız aşırtma) özelliği ile kullanıcılar, ihtiyaç duydukları üst seviye işlemci performansını kolayca elde edebilecekler.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları