loading
close
SON DAKİKALAR

F.Bahçe biletsiz seyirci almıyor!

F.Bahçe biletsiz seyirci almıyor!
Tarih: 11.02.2012 - 19:25
Kategori: Spor

Fenerbahçe Kulübü, Manisaspor maçıyla ilgili resmi siteden bir açıklama yaptı

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun seyircisiz maç oynama cezası yerine bu karşılaşmaları sadece kadın ve çocuklara ücretsiz izletme kararı ve bu kararın uygulanacağı ilk müsabaka olan Manisaspor maçıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Manisaspor mücadelesinde ilk kez faaliyete geçecek uygulamaya ilişkin ayrıntılar verilirken, şu ifadeler kullanıldı;

"- Müsabakaları kadınlar ve annelerinin yanında olması koşulu ile 01.01.1999 ve 31.12.2011 arasında doğmuş olan kız ve erkek çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecektir.

- Maça gelecek tüm kadın seyirciler, yanlarında resmi kimlik yerine geçecek bir belge (kimlik, pasaport veya ehliyet) bulundurmak zorundadır. Maça getirilen çocuklar için ise ise T.C. Nüfus Cüzdanı bulundurulması zorunludur. Kimliksiz kimse kesinlikle stada alınmayacak, her veli sadece kendi çocuğuyla stada gelebilecektir.

- Stada biletsiz seyirci alınmayacak, biletler maçın oynanacağı 20 Eylül Salı günü 10:00 ve 18:00 saatleri arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı MARATON Alt Tribünü Fenerium Mağazası, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı FENERİUM Alt Tribünü Fenerium Mağazası ve Suadiye Fenerium Mağazalarından temin edilebilecektir. Stad gişesinden bilet verilmeyecek, internetten bilet talebi yapılamayacaktır.

- Maçta kadın seyirciler, Maraton Alt Tribünü, Fenerium Alt Tribünü, Telekom Tribünü, 1907 Tribünü ve Localarda misafir edileceklerdir. Bu doğrultuda stada girişler için Maraton Alt Tribünü için 31 Numaralı, Fenerium Alt Tribün için 4 ve 15 Numaralı kapı, Telekom Tribünü için 23 Numaralı Kapı, 1907 Tribünü için 10 Numaralı Kapı, Localar için ise 31 Numaralı kapı kullanılacaktır.

- Maçta 2011-2012 sezonu için alınan kombine kartlar geçerli OLMAYACAKTIR.

- Engelli çocuk ve kadınların refakatçilerinin de bayan olması zorunludur."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları