loading
close
SON DAKİKALAR

F.Bahçe ve G.Saray'a müjde

F.Bahçe ve G.Saray'a müjde
Tarih: 12.02.2012 - 21:05
Kategori: Spor

Transfer döneminde adı sıkça kulüplerimizle anılan Real Madrid'in Fransız yıldız oyuncusu Lassana Diarra'dan önemli açıklamalar

Transfer döneminde adı sıkça kulüplerimizle anılan Real Madrid'in Fransız yıldız oyuncusu Lassana Diarra, Radyospor'a konuştu. Diarra, Türkiye'yi çok sevdiğini, müslüman olduğunu ve bir gün Türkiye'ye gelebileceğini söyledi.

TÜRKİYE'Yİ SEVİYORUM
Fransız yıldız oyuncu Lassana Diarra, Türkiye'de kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyerek; "Türkiye'de bana olan ilgi beni çok gururlandırıyor. Bu kadar ilgi göreceğimi ummuyordum. Türkiye'yi ailem ve ben çok seviyoruz" dedi.

TÜRKİYE'YE GELEBİLİRİM
Yıldız oyuncu müslüman olduğunu hatırlatarak, yolunun Türkiye'ye düşebileceğini söyledi; "Ben müslümanım. Ben ve ailem Türiye'yi çok seviyor ve beğeniyoruz. İnsanlar çok sıcak kanlı. Türkiye'den reklam filmi teklifleri gelirse ülkenize gelmek isterim" dedi.

NURİ, HAMİT VE ARDA TÜRKİYE'NİN EN İYİLERİ
Bu sene Real Madrid'e transfer olan Nuri Şahin ve Hamit Altıntop içinde değerlendirmelerde bulunan Lassana; "Nuri ve Hamit Türkiye'nin en iyileri. Onları beğeniyorum. Ayrıca Arda Turan'ın Galatasaray'dan Atletico Madrid'e geldiğini biliyorum. Çok iyi bir oyuncu. Atletico Madrid'e faydalı olacaktır" dedi.

BU SENE DAHA GÜÇLÜYÜZ
'Real Madrid'in son yıllarda Barcelona'nın gerisinde kaldığı, bu sene Barcelona'nın önüne geçebilecek misiniz?' sorusuna ise Lass; "Her sene daha iyi oluyoruz. Bu sene daha güçlüyüz. Şampiyonluk için en büyük adayız. Şampiyonlar Ligi ve İspanya ligini şampiyon bitirmek istiyoruz. Amacımız Barcelona'yı geride bırakmak" dedi.

GELECEK TEKLİFLERE AÇIĞIM
Transfer döneminde adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Fransız yıldız oyuncu teklif gelmesi halinde Türkiye'ye sıcak baktığını söylerken; "Şu an Real Madrid ile kontratım var. O yüzden bu konularda fazla konuşmak istemiyorum. Dediğim gibi Türkiye'yi çok seviyorum ve müslümanım. İleride gelecek tekliflere açığım. Ciddi bir teklif gelmesi halinde bunu düşünürüm" diyerek sözlerini tamamladı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları