loading
close
SON DAKİKALAR

F.Bahçe'den Bayraktar'a tepki

F.Bahçe'den Bayraktar'a tepki
Tarih: 11.02.2012 - 23:10
Kategori: Spor

Sarı lacivertli kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a ateş püskürdü.

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı sert bir dille eleştirdi.

Açıklamada "3 Temmuz'dan beri sistematik olarak kulübümüz linç edilmeye çalışılıyor. Kendimizi her platformda savunmaya çalışıyoruz. Kulübümüze karşı yürütülen çirkin saldırılara karşı camiamıza yakışır şekilde tepki vermek durumunda kalıyoruz. Bizler kulübümüze ve camiamıza sürülmeye çalışılan tüm lekelerden kurtulacağımızdan eminiz. Ancak bazı kendini bilmez kişiler bu sürecin başından beri haksız ve hadsiz br şekilde yorumlar yapmaya devam ediyor. Çoğu zaman bu tarz saldırılara karşı sükunet içersinde kaldık. Ama devletimizin bir bakanının yaptığı açıklamalara karşı suskun kalmamız mümkün değil. Sayın Bayraktar'ın 'Trabzonspor'umuzun kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz' sözleri ve ardından yine durumu idare etmek adına yaptığı açıklamaların tek bir harfini bile kabullenmemiz mümkün değil. Sayın Bayraktar'dan bu ince hesapları ve ince çalışmaları açıklamasını talep ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları