loading
close
SON DAKİKALAR

F.Bahçelileri ayağa kaldıracak iddia

F.Bahçelileri ayağa kaldıracak iddia
Tarih: 11.02.2012 - 18:15
Kategori: Spor

CAS Hakimi Kısmet Erkiner, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesiyle ilgili şok iddialarda bulundu.

CAS Hakimi Kısmet Erkiner, Habertürk TV'de katıldığı programda, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesiyle ilgili önemli bir iddia ortaya attı.

Erkiner, Fenerbahçe'yi UEFA'nın değil, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) men ettiğini söyledi, “Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi kararını UEFA'nın baskısıyla aldığını iddia ediyor. 

Şimdi elimde, Fenerbahçe'nin açmış olduğu davada UEFA'nın CAS'a vermiş olduğu savunma var. Bu savunmanın 6.3 paragrafında UEFA 'Şayet TFF elinde bulunan delillerden tatmin olmaz ve kulüp yetkililerinin şike yaptığı konusunda bir karara varamazsa, UEFA'ya kulübü Şampiyonlar Ligi'nden çekmenin erken bir karar olduğunu söyleme yetkisindedir. TFF bu savunmayla bize Fenerbahçe'yi ihraç edeceğini bildirmeseydi biz onu oynatırdık' diyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de bu konuda bir bilgi kirliliği olduğunu kaydeden Erkiner, “Halihazırda TFF bulguları incelemiş ve Fenerbahçe'nin ihraç etmenin uygun olacağına karar vermiştir. Türkiye'nin Avrupa Kupaları'ndan 8 yıl men cezası alması da söz konusu değildir. TFF, UEFA'nın bu blöfünü göremedi” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları