loading
close
SON DAKİKALAR

F.T. Antalyaspor 0-1 Galatasaray

F.T. Antalyaspor 0-1 Galatasaray
Tarih: 25.04.2021 - 00:09
Kategori: Spor

Süper Lig’in 37. haftasında Fraport-TAV Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu’nda oynanan maçı Galatasaray 1-0 kazandı.

Süper Lig’in 37. haftasında F.T. Antalyaspor ile Galatasaray macında konuk takım Galatasarayın golünü 76. dakikada Mostafa Mohamed kaydetti.

Haftalar sonra kazanan Teknik direktör Fatih Terim'den açıklama geldi.

Maçı Galatasaray 1-0 kazandı. Maçın ardından Antalyasporlu Kudryashov itirazdan ötürü çift sarı karttan sonra kırmızı kart gördü. 

Teknik direktör Fatih Terim, Galatasaray'ın F.T. Antalyaspor’u 1-0 yendiği Süper Lig karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Antalyaspor gibi çok defanslı oynayan bir takıma karşı dominant oyun sergileyen bir Galatasaray takımının sahada olduğunu ifade eden teknik adam, “Oyunun başından itibaren planladığımız baskıyı ilk defa bir maçta sonuna kadar yapabildik. Rakibi oynatmadık. Takımın dinamizmi buna müsaitti. İleride onlara pres yaparken kaptırdığımız toplarda ani pres ile onlara hiçbir şans tanımadık. Dominant bir oyun oynadığımız söylenebilir. Bu arada çok adamla, doğru yerde, üçüncü bölgede doğru zamanda yer aldık. İyi kullandık o bölgeyi. Burada anahtar şey goldür. Böyle maçlarda 6-3-1 gibi dizilen takımları açmak zordur. Bunu iyi yapıyor Ersun hoca. Takımına iyi ezberletmiş bunu. Kolay bir şey değil. Böyle bir takıma karşı çok pozisyona girdik ve oyunu domine ettik. Şutlarla, yandan ortalarla, 18 içinden ve dışından şutlarla etkili olduk. Oyun olarak doyurucu bir oyun oynadı Galatasaray. Burada golü ne kadar erken bulursanız rakibinizi o kadar değişik oynamaya itersiniz. 0-0 iken oynanacak oyun başkadır… Her kaçırılan gol onları daha fazla defans yapmaya kamçıladı psikolojik olarak. Özellikle Marcao’yu ileriye çıkmak konusunda çok kullandık. Gedson ve Emre Akbaba’nın gelmesine gerek kalmadı. Adeta yerleştik oraya. Kendi tarafında Donk’un da gitmesini isterdim biraz. O da yavaş yavaş gidecek. Şener kanadından devamlı ileriye gitti. Diğer taraftar Ömer’in sprinter bir oyun ortaya koydu.” diye konuştu.

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları