loading
close
SON DAKİKALAR

Fahiş elektrik zamları ve faturalı nedeniyle açıklama yapan Kılıçdaroğlu'na Devlet Bahçeli'den 'Kandil'li mesaj

Fahiş elektrik zamları ve faturalı nedeniyle açıklama yapan Kılıçdaroğlu'na Devlet Bahçeli'den 'Kandil'li mesaj
Tarih: 10.02.2022 - 17:07
Kategori: Siyaset

Vatandaşların altında ezildiği fahiş elektrik zamları geri alınsın, alınmazsa elektrik faturası ödemeyeceğim diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Devlet Bahçeli'den 'Kandil' göndermesi.

Devlet Bahçeli yaptığı paylaşımla teşkiletlarına talimat verdi;

"Faturayı ödemezse elektriği kesilmelidir. Günü geldiğinde kuzu kuzu ödeyeceğini, tam tersi bir gelişme olursa milletin bunu ödettireceğini biliyor ve inanıyoruz. Yine de karanlıkta kalmasına gönlüm razı olmuyor. Vicdanı karanlık olsa da, evinin karanlığa gömülmesine üzülürüm.

Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır.

Hayırlı olsun Sayın Kılıçdaroğlu, elimizden gelen budur, yetinmesini, sabretmesini, kandili de idareli kullanmasını bilmen temennimdir. Şu sözü de unutma ki: Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakacaktır. İçine düştüğün karanlığı aydınlatacak henüz bir ışık da yoktur." dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları