loading
close
SON DAKİKALAR

Fatih Portakal'dan AKP'li Ali İhsan Yavuz'a yanıt: Asıl şimdi siz pot kırdınız, FETÖ bana hiç yapışmaz

Fatih Portakal'dan AKP'li Ali İhsan Yavuz'a yanıt: Asıl şimdi siz pot kırdınız, FETÖ bana hiç yapışmaz
Tarih: 17.04.2019 - 13:02
Kategori: Gündem

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz bir basın toplantısıyla seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP'li Yavuz konuşmasında, FETÖ'den ihraç edilen isimlerin sandık kurullarında görev aldığını kaydederek, "Biz o günden sonraki yöntemlere baktığımızda sosyal medya hareketlerine baktığımızda, bu işler sanki onların aktif şekilde rol aldığını gösteren işaretlerle dolu. Fatih Portakal da bir video paylaşmış, altına da ‘pot üstüne pot kırmaya devam’ demiş ve bir videomu yayınlamış. Ben Fatih Portakal’ın da başkasının oyununa gelmiş olabilir diyorum" dedi.

Fatih Portakal, Yavuz'un açıklamasına Twitter hesabından yanıt verdi. Portakal, "Asıl şimdi siz pot kırdınız #AliİhsanYavuz bey. Ekibiniz daha dikkatli olabilirdi. Ben böyle video paylaşmadım ve paylaşmam. Canlı yayın yaptığım için bilirim. Dil sürçmesi olarak düşünmüştüm. Yazık! Bir de bana #fetö hiç yapışmaz bilesiniz, aklınızda bulunsun. Bir de #AliİhsanYavuz bey özür beklemiyorum sizden, canlı veya sonrasında düzeltmeniz yeterli. Ve ekibinizden bu yanlış bilgilendirmenin nedenini özellikle öğreniniz. Çünkü. Kameraların önünde siz varsınız. Kasıtlı olabilir mi acaba? Düşününüz ltf..." ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal, Yavuz'un 2 saat süren basın toplantısının sonuna doğru kendisiyle ilgili sözlerini yinelemesi üzerine "Bakın hala itfira atıyorsunuz #AliİhsanYavuz bey. İnsanlari yanlış bilgilendirip doğruyu söylemiyorsunuz: benim böyle bir paylaşımım yok. Ama... Bu kez özür bekliyorum ltf... iyi ki sosyal medya var" dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları