loading
close
SON DAKİKALAR

Fatih Terim onu sildi

Fatih Terim onu sildi
Tarih: 12.02.2012 - 18:10
Kategori: Spor

Galatasaray'da, Belediye maçında hayal kırıklığı yaratan Milan Baros'un ipi çekiliyor.

İstanbul BŞB karşılaşması sonrası Milan Baros ile ilgili sorulara "Devre arasına kadar Baros, Elmander ve Sercan ile devam edeceğiz" diye yanıt veren Fatih Terim'in, Çek yıldızı aklından sildiği öğrenildi.


Belediye önündeki kötü futbolu ve kaçırdığı gollerle büyük bir hayal kırıklığı yaratan  Baros'un, ocak ayında takımdan kesin olarak gönderilmesine karar verildi. 


Transfer döneminde Rusya'dan talipleri olmasına karşın yönetimin Asomoah Gyan'ı transfer edememesi üzerine satılmasından son anda vazgeçilen Baros, Terim tarafından gözden çıkarıldı. Yönetimin de devre arası yıldız ile yollarını ayırması gündemde.


SERCAN'A ŞANS DOĞDU

Sarı-Kırmızılı takımda Milan Baros'un yarattığı büyük hayal kırıklığı ise yeni transfer SercanYıldırım'a Cimbom'da ilk 11'in yolunu açtı. Bursaspor'dan transfer döneminin son gününde alınan genç golcünün, Samsunspor mücadelesine özel bir program dahilinde hazırlanacağı ve teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda Sercan'ın sahaya ilk 11'de çıkacağı öğrenildi. 


İsveçli futbolcu Johan Elmander'in milli takımdan sakat dönmesi ve Milan Baros'un da formsuzluğu nedeniyle önemli bir fırsat yakalayan genç oyuncunun, Samsunspor karşısında fileleri havalandıracak, Fatih Terim'in gözüne girmeye çalışması bekleniyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları