loading
close
SON DAKİKALAR

Fatma Şahin: Gaziantep'in adını yurt dışına insan gönderilmesi meselesine karıştıran Ersin Kilit'le ilgili suç duyurusunda bulunduk

Fatma Şahin: Gaziantep'in adını yurt dışına insan gönderilmesi meselesine karıştıran Ersin Kilit'le ilgili suç duyurusunda bulunduk
Tarih: 19.04.2021 - 17:26
Kategori: Gündem

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Gaziantep'in adını gri pasaportla yurtdışına insan gönderilmesi meselesine muğlak, mesnetsiz bir şekilde karıştıran Ersin Kilit'le ilgili olarak suç duyurusunda bulunduk" dedi.

Malatya’nın AKP'li Yeşilyurt Belediyesi tarafından "Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek" projesi kapsamında Eylül 2020'de Almanya'ya gönderilen 45 kişiden 43'ünün geri dönmemesi olayında kilit rolü olduğu iddia edilen Ersin Kilit, "Hiç kimse Fatma Şahin'i araştıralım demiyor, şu an mevcut Antep Belediye Başkanı. Ben bir vatandaş olarak kendi araştırmalarımla bir şeyler öğreniyorsam devlet her türlü öğrenebilir. Bunu öğrenmek istemiyorlar. Resmi kurumlarda bu işi yapan valiler ve belediyeler aynı işlerine devam ediyor" demişti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ersin Kilit hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Şahin, "Gaziantep'in adını gri pasaportla yurtdışına insan gönderilmesi meselesine muğlak, mesnetsiz bir şekilde karıştıran Ersin Kilit'le ilgili olarak Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına 2021/31178 soruşturma numarasıyla suç duyurusunda bulunduk. Suç duyurumuzun takibini de yapacağız" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları