loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe 1-0 Sivasspor

Fenerbahçe 1-0 Sivasspor
Tarih: 07.11.2022 - 22:20
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor, Ülker Stadyumu’nda karşılaştı. Ev sahibi Fenerbahçe, Valencia'nın penaltı golü ile 3 puana ulaşmayı başarırken, Batshuayi'nin atılması sonrası maçı 10 kişi bitirdi.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, Kadıköy’de Sivasspor’u 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup etti. Müsabakanın 45+5 ve 48. dakikasında sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan Batshuayi’den sonra mücadeleye 10 kişi devam eden sarı-lacivertliler, 52. dakikada Alioski’nin ceza sahası içinde yerde kalmasıyla penaltı kazandı. 55. dakikada penaltı vuruşunu gole çeviren Enner Valencia takımını 1-0 öne geçirirken, maçın geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve sarı-lacivertli ekip Sivasspor karşısında sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi'nde son oynadıkları Dinamo Kiev maçının ilk 11'ine göre kadrosunda 1'i zorunlu 3 değişikliğe gitti.

Portekizli teknik adam, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Dinamo Kiev karşısında ilk 11'de forma giyen oyunculardan Bright Osayi-Samuel ve Arda Güler'i yedek soyundururken, sakatlığı bulunan Lincoln Henrique'yi kadroya alamadı.

68 yaşındaki çalıştırıcı, bu isimlerin yerine ise Ezgjan Alioski, İrfan Can Kahveci ve Emre Mor'u ilk 11'de değerlendirdi.

Demir Grup Sivasspor karşısında kalede Altay Bayındır'ı görevlendiren Jorge Jesus, savunma hattını Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Attila Szalai ve Ezgjan Alioski'den oluşturdu. Orta alanda Willian Arao ile Miguel Crespo'yu oynatan tecrübeli çalıştırıcı, kanatlarda İrfan Can Kahveci ile Emre Mor'u tercih etti. Jesus, gol yollarında ise Enner Valencia ile Michy Batshuayi'ye güvendi.

Fenerbahçe'de Ertuğrul Çetin, Bright Osayi-Samuel, Yiğit Efe Demir, Yusuf Kocatürk, İsmail Yüksek, Miha Zajc, Arda Güler, Diego Rossi, Serdar Dursun ve Joao Pedro ise forma şansı bekledi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları