loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor

Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor
Tarih: 01.03.2021 - 09:54
Kategori: Spor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında konuk olduğu Trabzonspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 54’e yükseltti.

Fenerbahçe ve Trabzonspor Süper Lig'in 27. haftasında karşı karşıya geldi.  

Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'de galibiyeti getiren golü 76. dakikada Dimitris Pelkas attı.
Galibiyet alan Fenerbahçe, puanını 54'e yükseltti.

Maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ali Koç'un açıklamaları şöyle:
"Zor bir haftaydı. Şubat ayı bize 2 senedir hiç hayırlı gelmiyor. Bu sene de şubat ayında gereksiz puanlar verdik, şanssızlıklar yaşadık. Puanlarımızı etkileyen hakem hataları da oldu. Bu gece o yüzden çok önemliydi. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkan olmak, hoca olmak, sportif direktör olmak, futbolcu olmak çok zor. İki günde yerden yere vurulabiliyorsunuz. İki günde göklere çıkartılabiliyorsunuz. Bu maçı kazandık. Şampiyon olmadık ama önemli bir adım attık. Kaybetsek de bir şey bitmeyecekti çünkü daha çok yol var. Size daha evvel yaptığım konuşmalarda ifade ettiğim gibi daha çok inişler çıkışlar olacak her takımın yaşayacağı. Bu zor takvimde covid ortamında gayet normaldir. Bugün hocamızı tebrik ediyorum, takımımızı tebrik ediyorum. Kenetlendiler, konuştular, birleştiler, bir ve bütün oldular ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bugünkü futbolla kaybetseler bile memnun ayrılırdım buradan. İstatistiklere baktım, bayağı bir pozisyonumuz var. Uğurcan’ı da tebrik ederim, çok güzel bir maç çıkardı, devamlı iyi maçlar çıkarıyor. Ama önce takımımı tebrik etmek istiyorum. Fenerbahçe arması için, Fenerbahçe camiası için nasıl savaşılaşacağını gösterdiler, teşekkür ediyorum, gurur duydum ama daha gidecek çok yol var. Bugün oynadığımız futbolu, özellikle ilk 45 dakikada oynadığımız futbolu pek çok maça yaymamız lazım hem de bir 90 dakika içinde daha uzun sürelere yaymamız lazım. Trabzonspor Kulübü’ne, Başkanı Sayın Ağaoğlu ve yöneticilerine sıcak yakın ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde de Trabzonspor’un yolu açık olsun, onlara da başarılar diliyorum”.

Trabzonspor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun maçın ardından yaptığı açıklamalar ise şöyle:
"Yaşar Kemal Uğurlu, herhalde uğurlu bir hakem. Geçen seneden beri çok sıkıntılı maçlar yönetiyor. Gerçekten bu kadar yetenekli hakemse bizim maçımızın haricinde her maça versinler. İyi oynamadık ama hakem maçın önüne geçmemeli. Valencia’nın Bakasetas’a yaptığı harekete uzaydan baksanız bile çok net penaltı. Ekuban’ın da pozisyonu var. Ekuban’a ilk hareketinde sarı kart gösteriyor. Birileri için iyi ve uğurlu bir hakem olabilir ama gitsin kime uğurlu geliyorsa onları yönetsin."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları