loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe 1-2 D.G. Sivasspor

Fenerbahçe 1-2 D.G. Sivasspor
Tarih: 12.05.2021 - 00:30
Kategori: Spor

Fenerbahçe, Süper ligin 41. hafta maçında Demir Grup Sivasspor ile karşılaştı. Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor'a 2-1 yenildi.

Fenerbahçe bu sonuçla 79 puanla 3. sıraya geriledi ve Beşiktaş ile Galatasaray'ın arkasına düştü. Bu galibiyetle Rıza Çalımbay'ın yönetimindeki D. G. Sivasspor 18. haftadaki yenilmezlik serisine devam etti. Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 45+1'de Kayode, 48'de ise Hakan Arslan attı. Fenerbahçe'nin tek sayısı ise 90+3'te Mesut Özil'in asisti ile Cisse'den geldi.

Karşılaşma, Demir Grup Sivasspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Rıza Çalımbay: Ligi 5’inci Sırada Bitirmek İstiyoruz

Rıza Çalımbay, “Bizim açımızdan önemli bir maçtı. Maç öncesi Hatayspor bizden öndeydi. Onları da yakaladık. Kalan tek amacımız, son maçı kazanıp ligi 5. sırada bitirmek.” dedi.

Süper Lig’in 41. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-1 yenen Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligi 5. sırada bitirmek istediklerini söyledi.

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, maçtan önce herkesin kendine göre yorumlar yaptığını kaydetti.

Fenerbahçe’nin şampiyonluk, Demir Grup Sivasspor'un ise beşincilik hedefi olduğunu vurgulayan Çalımbay, “Buraya puan ya da puanlar için geldik. Amacımız buradan en kötü puan almaktı ama hedefimiz galibiyetti. Bir deplasman takımı Fenerbahçe’ye karşı nasıl oynarsa öyle oynamaya çalıştık.” ifadelerini kullandı.

Demir Grup Sivasspor'un güzel pozisyonlar yakaladığını anlatan Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı: “Oynadık, oyunu çirkinleştirecek hiçbir şey yapmadık. Fenerbahçe ikinci yarı risk aldı. Bizim açımızdan önemli bir maçtı. Maç öncesi Hatayspor bizden öndeydi. Onları da yakaladık. Kalan tek amacımız, son maçı kazanıp ligi 5. sırada bitirmek. Takımımla gurur duyuyorum. Hepsinde yorgunluk, bıkkınlık var. En çok maç oynayan takımlardan biriyiz. Büyük özveride bulundular. Güzel bir seri başlattık. Zor durumdan buralara kadar geldik.”

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları