loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe 1-3 Galatasaray

Fenerbahçe 1-3 Galatasaray
Tarih: 24.02.2020 - 08:55
Kategori: Spor

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 23. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 23. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.

21 yıldır Saraçoğlu'nda galibiyet göremeyen Galatasaray bu sonuçla seriyi bozmuş oldu. 

Feenrbahçe'de golü 21. dakikada Max Kruse penaltıdan kaydederken, Galatasaray’ın golleri 40. dakikada Ryan Donk, 80. dakikada Radamel Falcao  ve 90+7. dakikada Henry Onyekuru’dan geldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal 66. dakikada kırmızı kart gördü. Yanal, maçı tribünden takip etti.  Fenerli futbolcu Deniz Türüç ise 84. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Mustafa Cengiz: 

Maç sonrası Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıklamalarda bulundu.

Cengiz şunları söyledi:

"Marjinal değeri çok yüksek bir galibiyet aldık. Nedeni hem karşımızdaki rakibin değerli olması hem de 21 yıllık bir birikim. Marjinal değer teorisi açısından bakıldığında, iktisat derslerinde okutulması gereken değerli bir galibiyet. Galibiyetimizin değeri rakibimize verdiğimiz değeri de gösteriyor. Bize bu sonuç bugün nasip ve kısmet oldu.

Tümüyle taraftarımızın, bütün camianın verdiği eforun ve sinerjinin sahaya yansıması. Buradan teknik kadromuzu, değerli hocamızı, bütün oyuncularımızı tek tek kutluyorum. Özellikle taraftarımıza teşekkür ediyor, onların yüreğine selam ediyorum.

Biz hiçbir zaman rakibimizi küçümsemedik onlara her zaman değer verdik. Taraftarlarımız burada çok değerli ve inşallah tamamını erdirir ve mayısta ipi göğüsleriz diye temenni ediyorum." 

Volkan Kazak: Hoca gereken her şeyi söyler 

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak ya yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

"Maçla ilgili değerlendirecek bir şey yok. Bunlar bir mazerette değil. Yine hakemin tartışıldığı bir maç oldu. VAR’a dahil gidilmedi, tenezzül edilmedi, Serdar Aziz’in pozisyonunda. Artı hakemin içeride oyuncularımıza yönelik söylemleri var. Bunlar kayıtlarda vardır. İsterse dinlerler. Oyuncularımızı baskı altına almak için. Başka söylenecek bir şey yok. Sonuç bu. Benim verdiğim cevaplar sizi tatmin etmeyecektir. 2 gün sonra hoca konuşur, gereken her şeyi söyler."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları