loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe: 1 - Sivasspor: 1

Fenerbahçe: 1 - Sivasspor: 1
Tarih: 12.09.2021 - 21:13
Kategori: Spor

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe konuk ettiği Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe 23. dakikada Osayi'nin attığı golle 1-0 öne geçti.

45. dakikada kaleci Altay'ın müdehalesi sonrasında Sivasspor penaltı kazandı. Pedro Henrique penaltıyı gole çevirdi ve skoru eşitledi. İlk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarıda da skor değişmedi ve maç 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 10, Sivasspor 2 puana yükseldi.

Ligdeki ilk üç maçını gol yemeden kazanan Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de ilk kez gol yerken ilk puan kaybını da yaşadı.

Vitor Pereira, D.G. Sivasspor maçını değerlendirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, D.G. Sivasspor ile 1-1 eşitlikle tamamlanan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Pereira açıklamasında;
 
“Zorlu bir maçtı. Takım ruhunu sahada gösterebildik. Savaştık, koştuk, baskı yaptık ama tabii ki bazı problemlerimiz vardı. Yeni gelen oyuncularımız vardı, milli takımdan dönen oyuncularımız vardı. Bu oyuncuların kaynaşmasını sağlayabilmek için yeterli süremiz yoktu.
 
Maç içinde bazı problemler yaşandı. Oyun, sakatlıklardan dolayı çok fazla durdu. Yaptığımız hatalardan dersler çıkarıp, gelişmeye devam etmeye çalışacağız. Taraftarlarımız bizi çok desteklediler, onlara üç puanı hediye edemediğimiz için üzgünüz.
 
Bir puan beni tabii ki de mutlu etmiyor. Kazanamadık ama takımımın ortaya koyduğu ruhtan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sakatlanan oyuncularımızın durumunu kontrollerin ardından öğreneceğiz.
 
(Oyunun çok durması hakkındaki soru üzerine) Takımımı yüksek ritimde oynatmayı seviyorum ama rakip takımlar istedikleri gibi oynayabilirler ama hakemlerin oyun ritmini koruması gerekiyor. Oyunun durmasına bu kadar izin vermemeleri gerekiyor. Ben bunları bahane olarak göstermem, kazanmak istiyorduk, maalesef olmadı.”

Rıza Çalımbay: Zor Bir Maç Oldu

Sivasspor Teknik Direktötü Rıza Çalımbay, “Zor bir maç oldu. İki takım da iyi başladı, çekişmeli bir maç oldu. Mücadele olarak gayet iyiydik ofansif olarak daha da artmamız gerekiyordu maalesef yapamadık. Girdiğimiz son pasları değerlendiremedik ama ben takımdan memnumum” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig’in 4. hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada;

Karşılaşma öncesi tek düşüncemizin puan ya ada puanlar almak olduğunu kaydeden Çalımbay, “Zor bir maç oldu. İki takım da iyi başladı, çekişmeli bir maç oldu. Mücadele olarak gayet iyiydik ofansif olarak daha da artmamız gerekiyordu maalesef yapamadık. Girdiğimiz son pasları değerlendiremedik ama ben takımdan memnumum. Fenerbahçe gibi iyi bir takıma karşı oynadık ve gol atmaya çalıştık” dedi.

Rıza Çalımbay, sakatlıklar ile ilgili yöneltilen soruya şöyle cevap verdi: “Sakatlık var, sakatlık var, hakemin ayırması gerekiyor. Bugünkü sakatlıkların hepsi ciddiydi. Bugünkü oyun çok mücadeleli geçti, onun için de sakatlıklar normal, oyunun durması da normal. Ama hakemlerin bunları ayırması gerekiyor. Tabii ki taraftar tepki gösterebilir ama bizdeki sakatlıklar zaman kazanalım diye değildi. Uğur’un pozisyonunda direkt basıyor ayağına, normal faul. Bugünkü maçları katmayın ama genelde hakemler böyle izin vermezse iyi olur.” diye konuştu.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları