loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe Atatürk'ü Dolmabahçe'de andı

Fenerbahçe Atatürk'ü Dolmabahçe'de andı
Tarih: 10.11.2021 - 11:44
Kategori: Spor

Fenerbahçe Kulübü, cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanışının 83. yılında Dolmabahçe Sarayı'nın açıklarında gerçekleştirdiği törenle andı.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından ‘10 Kasım Vapuru’yla ikinci kez organize edilen anma törenine Başkan Ali Koç, Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve teknik ekipler, üyeler, FBÇGK üyeleri ve çalışanları katıldı.

Kadıköy’de bulunan Eminönü/Karaköy Şehir Hatları İskelesi’nden Türk bayrakları, Fenerbahçe bayrakları ve Atatürk portresiyle donatılmış vapurla Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı’na doğru hareket edildi.

Yoğun katılımla gerçekleşen anma töreninde, saat 9’u 5 geçe siren sesleri eşliğinde Dolmabahçe Sarayı’nda saygı duruşunda bulunuldu ve ardından beyaz karanfiller suya bırakıldı. Daha sonra ise İstiklal Marşı hep bir ağızdan okundu.

Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yıl dönümünde saygı ve rahmetle andıklarını,  törende duygu dolu anlar yaşadıklarını ifade ettiler.

Ayrıca etkinliğin ardından dönüş yolunda vapur içinde Atatürk’ün sevdiği şarkılar canlı olarak seslendirilirken,katılımcılara günün anısına üzerinde Atatürk portresi ve imzası bulunan magnetler takdim edildi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünde bir kez daha minnet, şükran, saygı, rahmetle ve sonsuz özlemle anıyoruz" denildi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları