loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe, Joshua King ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı

Fenerbahçe, Joshua King ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı
Tarih: 12.07.2022 - 17:16
Kategori: Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü bilgilendirme açıklamasında; Joshua King ile prensip anlaşmasına vardığını duyurdu.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Bilgilendirme açıklaması;

"Kulübümüz Norveçli Futbolcu Joshua King ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu akşam saatlerinde İstanbul’da olacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joshua King kimdir?

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Forvet hattına takviye yapmak isteyen Sarı Lacivertliler son olarak İngiltere'nin Watford takımında forma giyen ve bonservisi elinde olan Norveçli futbolcu Joshua King'in transferi için prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.

Joshua King hangi takımlarda oynadı mevkisi neresi?

Joshua King, 15 Ocak 1992 yılında Norveç'in Oslo kentinde dünyaya gelmiştir. 10 numara, forvet ve kanatlarda da görev alabilmektedir. Sağ ayağını kullanmaktadır. Manchester United, Preston, Borussia Mönchengladbach, Hull City Blackburn, Everton, Watford gibi ekiplerde forma giymiştir. Joshua King şuan bonservissizdir. Kariyerinde çıktığı 366 maçta 79 gol 45 asist yapmıştır.
İngiltere Premier Lig'de Watford ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki Norveçli forvet, geçtiğimiz sezon 32 kez lig maçında forma giydi ve 5 gol, 3 asistlik performansa imza attı. Tecrübeli futbolcu kendi milli takımının 62 kez formasını giydi ve 20 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları