loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe Spor Kulübü, Cumhuriyetimizin 100. yılında ÇYDD'nin Anadolu’da Bir Kızım Var Projesine 100 öğrenci desteği ile katıldı ve kampanya başlattı

Fenerbahçe Spor Kulübü, Cumhuriyetimizin 100. yılında ÇYDD'nin Anadolu’da Bir Kızım Var Projesine 100 öğrenci desteği ile katıldı ve kampanya başlattı
Tarih: 24.11.2022 - 12:58
Kategori: Eğitim

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübünün Cumhuriyetimizin 100. yılında, Anadolu’da Bir Kızım Var Projesine 100 kız öğrenciye Cumhuriyet Bursu vererek katkı sunduğunu duyurdu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)'nden yapılan açıklamada;

"Cumhuriyetimizin 100. yılında, hayallerini gerçekleştirmek için çabalayan kız öğrencilerimizin yanlarında olarak Anadolu’da Bir Kızım Var Projesine destek veren ve 100 kız öğrencimizin eğitimine Cumhuriyet Bursu ile katkıda bulunan @Fenerbahce

Spor Kulübü’nü yürekten kutluyoruz!

Ülkemizde cinsiyet eşitsizliği nedeniyle 866 bin kız öğrencimiz eğitime erişemiyor. Eğitimden uzak bırakılan kız öğrencilerimize yönelik farkındalık yaratarak milyonların yüreğine dokunan @Fenerbahce ile eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına çalışmaktan gurur duyuyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Büyük Önderimiz ve Başöğretmenimiz Atatürk’ün emanet ettiği laik Cumhuriyet değerlerini geleceğe taşımak adına sürdürdüğümüz çağdaş eğitim çalışmalarına verdiğiniz katkı ve destekler için çok teşekkür ederiz. İyi ki varsın @Fenerbahce!" denildi.

Fenerbahçe Spo Kulübünden yapılan açıklamada; 

Cumhuriyet’in izinde yarınlara güvenle bakan 100 kızımızı binler yapmak için siz de bağışta bulunabilirsiniz

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Anadolu’daki yüz kızımızı binler hatta milyonlar yapmak için sen de CUMHURİYET yazıp 4622’ye SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsin.

Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Futbolcularımızın önderliğindeki “Anadolu’da YÜZ kızımız olacak, Cumhuriyet’in izinde, yarınlara güvenle bakan” projesiyle hayallerini gerçekleştirmek isteyen 100 kız öğrenciyi Cumhuriyet Bursu ile destekliyoruz.

Cumhuriyet’in 100. yılında, Fenerbahçe ile ışıldayan güçlü kadınların yetişmesine bir nebze olsun katkıda bulunabilmek, Anadolu’daki yüz kızımızı binler hatta milyonlar yapmak için siz de aşağıdaki adımlarla bağışta bulunabilirsiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak attığımız bu adımın, takım fark etmeksizin imkânı olan herkes için bir vesile olmasını umuyor ve diliyoruz.

-CUMHURİYET yazıp 4622’ye SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

-https://fonzip.com/cydd/cumhuriyet-burs-fonu web sitesini ziyaret ederek tek seferlik ya da aylık düzenli bağışta bulunabilirsiniz.

-Alıcı kısmına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yazıp, TR31 0006 7010 0000 0040 6092 69 IBAN numarası ile açıklama kısmına ise ‘Cumhuriyet Burs Fonu’ yazarak Havale/EFT ile bağışta bulunabilirsiniz.

-SMS kampanyasına yurt içi tüm operatörlerden katılabilirsiniz. Bağış miktarı 10 TL, mesaj gönderim bedeli 2 SMS’tir.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları