loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe taraftarı isyanda

Fenerbahçe taraftarı isyanda
Tarih: 11.05.2012 - 14:13
Kategori: Spor

Çarşamba günü satışa çıkan 16 bin biletin anında tükenmesi Fenerbahçe taraftarını adeta isyan noktasına getirdi...

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak müthiş derbi öncesinde tam bir bilet karmaşası yaşanıyor.

Çarşamba günü satışına başlanan 16 bin biletin dün öğlen saatlerinde tükendiğinin açıklanması tarafarları isyan ettirdi.

Herkes şok oldu

Çarşamba günü kongre üyeleri için ayrılan 5 bin bilet satışa çıkarılırken dün de kalan 11 bin bilet Fenerbahçe Taraftar Kart ve Faturalı Fenercell sahiplerine Biletix üzerinden sunuldu. Birçok kişi, Biletix'in internet sitesine bile giremezken Fenerbahçe'nin internet sitesinden yapılan "Biletler tükenmiştir" ilanı büyük şok etkisi yarattı.

Yönetim teşekkür etti

Fenerbahçeli taraftarlar, biletlerin Biletix çalışanları tarafından karaborsa yapmak için satın alındığını öne sürerken Sarı-Laciverti yönetim gösterilen ilgiye teşekkür etti. Asbaşkan Nihat Özdemir, "Stadımız 250 bin kişi de olsa bu maçta dolardı. Gösterilen ilgi muazzam. Stada gelenler 1 dakika bile susmasın" diye konuştu.

Çılgınlık büyüyor

Derbi biletlerinin dün itibariyle tükenmesi karaborsa çılgınlığının boyutlarını bir kat daha artırdı... Taraftarlar şu anda internet ortamında adeta altın fiyatına bilet satın alıyor. Emniyet de stat etrafında önlemlerini artırmış durumda.

Milliyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları